HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler ama yukarıdaki programlar her ne kadar çok önerilse de kullanışlı ve sağlam programlar dahil bence.Özellikle Avira.Virüsü gördüğünde silemem deyip kaçıyorAVG PC Tuneup ve Kaspersky gibi programları eklersen konu için daha faydalı olabilir.
Öneri için teşekkürler,fakat ben şuan memnunum bu sistemten birbiriyle uyumlu çalışıyor hepsi

Öneri için teşekkürler,fakat ben şuan memnunum bu sistemten birbiriyle uyumlu çalışıyor hepsi![]()
Güzel programlar fakat hepsi bir sistemde olamaz çünkü bir sisteme birden fazla anti virüs zarar verir

Güzel programlar fakat hepsi bir sistemde olamaz çünkü bir sisteme birden fazla anti virüs zarar verir
Hakılısın ; aynı anda aktif olması HDD veya SSD ömrünü kısaltabilir. gibi sorunlar çıkartır, yorar pcyi fakat saglam bir temizlik için güzel konu oldu
Hakılısın ; aynı anda aktif olması HDD veya SSD ömrünü kısaltabilir. gibi sorunlar çıkartır, yorar pcyi fakat saglam bir temizlik için güzel konu oldu![]()
Katılıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)