- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu ne biçim birşey analmıyorum cidden aklıma geldikçe sinirleniyorum suçsuz yere ban yiyorum hemde süresiz yiyorum ve bana yöneticiler kimseye suçsuz yere ban atılmaz diorsunuz ban sebebimi bile bilmiyorum artık bunu defalarca demekten bıktım süreli ban atsanız hadi neyse suçsuz yere neden süresiz ban atıyorsunuz yazık emeğime yazık be
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Atıyorum hep aynı laflar süresiz yenilen ban açılmaz boşu boşuna kimse banlanmaz falan diorlar
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Su iç su soğuk olsun. Ticket sistemi bile seni başından sallıyorsa yapacak bir şey yok. Shorty zaten kaç gündür yok ona ümitlenme oda aynı şey der
- Konular
- 1,811
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
Bu ne biçim birşey analmıyorum cidden aklıma geldikçe sinirleniyorum suçsuz yere ban yiyorum hemde süresiz yiyorum ve bana yöneticiler kimseye suçsuz yere ban atılmaz diorsunuz ban sebebimi bile bilmiyorum artık bunu defalarca demekten bıktım süreli ban atsanız hadi neyse suçsuz yere neden süresiz ban atıyorsunuz yazık emeğime yazık be
işimiz yok gücümüz yok keyfi ban mı atıcaz ?
kullanıcı adı veya karakrter adını pm olarak gönderin neden ban yediğinizi söyleyeyim.
not : bu tür işlemlerde destek sistemini kullanınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)