M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SehRinAzizi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SehRinAzizi

Level 2
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
43
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu ne biçim birşey analmıyorum cidden aklıma geldikçe sinirleniyorum suçsuz yere ban yiyorum hemde süresiz yiyorum ve bana yöneticiler kimseye suçsuz yere ban atılmaz diorsunuz ban sebebimi bile bilmiyorum artık bunu defalarca demekten bıktım süreli ban atsanız hadi neyse suçsuz yere neden süresiz ban atıyorsunuz yazık emeğime yazık be

Buraya Ticket Atabilirsiniz.

Atıyorum hep aynı laflar süresiz yenilen ban açılmaz boşu boşuna kimse banlanmaz falan diorlar

Su iç su soğuk olsun. Ticket sistemi bile seni başından sallıyorsa yapacak bir şey yok. Shorty zaten kaç gündür yok ona ümitlenme oda aynı şey der

Bu ne biçim birşey analmıyorum cidden aklıma geldikçe sinirleniyorum suçsuz yere ban yiyorum hemde süresiz yiyorum ve bana yöneticiler kimseye suçsuz yere ban atılmaz diorsunuz ban sebebimi bile bilmiyorum artık bunu defalarca demekten bıktım süreli ban atsanız hadi neyse suçsuz yere neden süresiz ban atıyorsunuz yazık emeğime yazık be

işimiz yok gücümüz yok keyfi ban mı atıcaz ?

kullanıcı adı veya karakrter adını pm olarak gönderin neden ban yediğinizi söyleyeyim.

not : bu tür işlemlerde destek sistemini kullanınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri