HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeter artık arkadaşlar oyunda 8-9k düz vuran şamanlar var nereye kadar gidicek bu haksızlık
acil bi düzenleme yapılması gerekiyor oyuna, ya da tüm 105 silahlarına ortalama beceri gelsin yeter artık hepimiz çarları bozup şaman açalım o zaman.Eğer 1-2 hafta içerisinde düzelmezse bu sorun ya oyunu bırakmayı ya da sura ve savascı çarlarımı bozup şaman açmayı düşünüyorum :ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
acil bi düzenleme yapılması gerekiyor oyuna, ya da tüm 105 silahlarına ortalama beceri gelsin yeter artık hepimiz çarları bozup şaman açalım o zaman.Eğer 1-2 hafta içerisinde düzelmezse bu sorun ya oyunu bırakmayı ya da sura ve savascı çarlarımı bozup şaman açmayı düşünüyorum :ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:Beyler siz şunun farkinda degilsiniz ama Şaman düz fazla vuruyor evet ama 20 bec, zeka 12 buyu hizli çanla 3k 3k vuruyor skllerde ona ne diyorsunuz ?? Ona bir çözüm önermezsiniz.
Sayın yöneticiler gercekten şaman 105 çanı sıkıntılı ve titan kalkan güncellenip oyundaki dengeye uyarlanmalı sag duyu @Shorty ; @DN Angel ; @admin ;
Sayın yöneticiler gercekten şaman 105 çanı sıkıntılı ve titan kalkan güncellenip oyundaki dengeye uyarlanmalı sag duyu @Shorty ; @DN Angel ; @admin ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler siz şunun farkinda degilsiniz ama Şaman düz fazla vuruyor evet ama 20 bec, zeka 12 buyu hizli çanla 3k 3k vuruyor skllerde ona ne diyorsunuz ?? Ona bir çözüm önermezsiniz.;
Tamam bende diyorum ki eğer bu düzelmicekse her 105 silahına ortalama beceri gelsin veya çanların atakları düşürülsün
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)