Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Appalosa vs gelişim :ddddd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoBLeBLooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

5 savaş kazanın 1 savaş kaybedin çok belli etmezsiniz nedense bu can sıkıntınız turnuva günü yaklaştıkça dahada bi artmaya başladı kendi aranızda savaşlar falan iyisiniz iyisiniz m.etmeyin ama biraz daha profesyonel yapmaya çalışın işinizi çok belli oluyo :)

Bizim burda kendimizi savunmamız gerkmiyor,gerçeği sende biliyorsun,herkezde biliyor=)az sabredin rezil olduğunuz yarım saatlık bir video gelıyor=)madem bizi kesemiyosunuz ee böyle çamur atcaksınız cok normal karsılıyoruz,iyi forumlar dahada sana cvp yok benden =)kendi kendini avut kocum:cool:

Ben forum Topic olaylarına fazla girmem haklı veya haksız mesaj atmam ama su varki;
APPALOOSA bu kadarmı sıkıntı size her olayımız forumda her olayımız goz onunde ve her nevi olaylarımızı forumda izliyoruz....
birde su konuya deyınmek ıstıorum ARKADAŞLAR..
APPALOOSA yazıyorsa ustunde oncesını irdelemeyin (Hz.Mevlana Rumi) hazretlerinin bi lafı var öncesiyle mukavemet eden diye başlar..... gerisine bakın kıtaplardan
bız su anda bir AİLE'yiz bızım loncanın uyelerı arkadaslarımızla sıvıl hayatta'da İstanbuldan farklı sehırlere gezmek amaçlı gittim..!
Bu kadar zormu bunu kabullenmek APPALOOSA artık uyanın arkadaşlar.
Loncamızı 2 ye bolduk online olan arkadaşlarla alt loncamız olan GELİŞİM loncasını ben aldım ve halıyle savaş yaptık.
3 SAVAŞ YAPTIK DOSTLAR 2 GELİŞİM loncası aldı 1 SAVAŞIDA APPALOOSA loncası aldı bu eglencedır lutfen altında farklı seyler aramayın son sozum..

(--Kör cehalet çirkefleştirir insanları.

Suskunluğum asaletimdendir.

Her lafa verilecek bir cevabım var.

Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,

Bir de söyleyene bakarım adam mı diye…

Hz.Mevlana Celalettin Rumi.. (sözüyle kapatmak istedim...)

Anladık bılınmeyen bir hesapla isim almıssın burda onune gelene yazıosunda=)oyundakı gercek ısmınle burda yorum yapacak kapasıtede değilsin=)hellsing=)Mide diyonda zehredarı loncaya alırken sizdeki mideyide gördük=)evet çok basit sizinle alakası olmayan bir konuya bile msj ayzabiliyorsanız yüzsüz yüzsüz yaranız var ki bişeylerdne gocunuyosunuz=)zoruna gidenin borusuna gitsin HAYAL ile APPALOOSA nin birleşimi=)

Konuda adım geçmiş cevabımı vereyim sevgili küçüğüm ; Ben bazı arkadaşlar gibi kesildiğim zaman kesene küfür etmedim , oyun bu sonuçta.Mesela HayaL lideri iken bir ETERNAL'liye veya VIP veya başka loncadaki rakibime hakarette bulunmadım,olur ya diyelim bulundum midesiz değilim aynı ortamı paylaşayım.5 Yıldır oynadığım emek serverde 1 tek karekterim bile ban cezasına tabii tutulmadı yani senin şuanda oturmayan karekterin bende yıllardır oturmuş durumda.Belki anlamayacaksın ama eminim ileride anlayacaksındır :) Cevap vereceksin büyük ihtimal kendi aklınla birşeyler diyeceksin burada konu kirletmeye gerek yok özelden ulaşırsın.
İyi Forumlar ..

Konuda adım geçmiş cevabımı vereyim sevgili küçüğüm ; Ben bazı arkadaşlar gibi kesildiğim zaman kesene küfür etmedim , oyun bu sonuçta.Mesela HayaL lideri iken bir ETERNAL'liye veya VIP veya başka loncadaki rakibime hakarette bulunmadım,olur ya diyelim bulundum midesiz değilim aynı ortamı paylaşayım.5 Yıldır oynadığım emek serverde 1 tek karekterim bile ban cezasına tabii tutulmadı yani senin şuanda oturmayan karekterin bende yıllardır oturmuş durumda.Belki anlamayacaksın ama eminim ileride anlayacaksındır :) Cevap vereceksin büyük ihtimal kendi aklınla birşeyler diyeceksin burada konu kirletmeye gerek yok özelden ulaşırsın.
İyi Forumlar ..

Banlanmadı mı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri