- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuda adım geçmiş cevabımı vereyim sevgili küçüğüm ; Ben bazı arkadaşlar gibi kesildiğim zaman kesene küfür etmedim , oyun bu sonuçta.Mesela HayaL lideri iken bir ETERNAL'liye veya VIP veya başka loncadaki rakibime hakarette bulunmadım,olur ya diyelim bulundum midesiz değilim aynı ortamı paylaşayım.5 Yıldır oynadığım emek serverde 1 tek karekterim bile ban cezasına tabii tutulmadı yani senin şuanda oturmayan karekterin bende yıllardır oturmuş durumda.Belki anlamayacaksın ama eminim ileride anlayacaksındırCevap vereceksin büyük ihtimal kendi aklınla birşeyler diyeceksin burada konu kirletmeye gerek yok özelden ulaşırsın.
İyi Forumlar ..
Aynen yaw yalan söyluyon bari inanılır cinsten olsun
sen banlanmadınmı?
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Yok, Neden banlanayım bir sebep mi var ki ?
Oyunda herhangi bir ceza alsam sıralamada yazardı sanırım kençük'ün abisi ryu'nun profilinde yazdığı gibi uzaklaştırılabilir diye
Kontrol edin bakalım bir çarlarımı Arlse , ZehredaR , Grauwolf , hatta ely3'ede bakabilirsiniz canınız sıkılıyorsa HayMaNaLiii , SchwaaRz , Grauwolf kontrol edin bakalım varmıymış bir cezası çarlarımın bana sallayarak gelmeyin ispatla gelin 
Oyunda herhangi bir ceza alsam sıralamada yazardı sanırım kençük'ün abisi ryu'nun profilinde yazdığı gibi uzaklaştırılabilir diye
Kontrol edin bakalım bir çarlarımı Arlse , ZehredaR , Grauwolf , hatta ely3'ede bakabilirsiniz canınız sıkılıyorsa HayMaNaLiii , SchwaaRz , Grauwolf kontrol edin bakalım varmıymış bir cezası çarlarımın bana sallayarak gelmeyin ispatla gelin 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yok, Neden banlanayım bir sebep mi var ki ?Oyunda herhangi bir ceza alsam sıralamada yazardı sanırım kençük'ün abisi ryu'nun profilinde yazdığı gibi uzaklaştırılabilir diye
![]()
yav he he

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)