mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

III Pvpserverleri.net.tc III

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vicevicen45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 274

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle hoşgeldiniz

turkmmo pvpserverler.org gibi siteler reklam yaparak sizin saenizde para kazanıyor bu gibi siteler yardım etmeyiniz ama siz enayilik yapmak istiyorsanız baştan bu konuyu okumayın bence

yeni bir paylaşım sitesi açıldı burada herşey süper admın 7/24 onlıne ve hep ilgilenio asla ban yenmio we sitede 1 tane bile reklam yok buda sizin sırtınızdan para kazanılmadığını gösteriyor

burada admının amacı sadece bizlere faydalı olabilmek ve buyüzdende bu siteyi duyurmak istio asla ve asla bu siteye siz girionuz die para kazanmıo çünkü sitede reklam yok farkındaysanız turkmmo we pvpserverler.org gibi sitelerde heryerde reklam wardır

Benim fikrim bu sitede paylaşımlar yaparak duyurmak we yepyeni bir paylaşım sitesi haline getirmek bu sitede wirüs yoktur we sitede 1 tane bile reklam yoktur
asla aklınızdan sitenin sahibi bu ondan böle konuşuyo gibi cümleler geçmesin kesinlikle ben o sitede görewli deilim sadece siteyi iyi hale getirebiliriz diye açtım konuyu çok çabuk moderatör olunuyo yani sitede ortak gibi bişi buda çok eglenceli EĞER BENİM FİKRİME KATILMAK İSTEYEN OLURSA DİYE

SİTESİNİ WERİYORUM

SİTESİ:

!!!!UNUTMAYIN KESİNLİKLE PARA İÇİN DEİLDİR!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri