Arkadaşlar Merhaba , öncelikle bu siteye yeni katıldım çok güzel bir site adminler sağolsun . Neyse konuma geçeyim , Bilgisayar başında boş boş oturuyorum oynayacak oyun bulamıyorum ( Tabi bunun etkisi olarak bilgisayar'ın hızıda var
) Bana Yarış,Strateji vb. oyunlar haricinde oyun önerirseniz sevinirim.Ama hızı düşük olmalı inanın ama Bilgisayar'ımız 900 Mb Ram ı var ona göre olsun . Şimdiden herkese teşekkürler .
:f08::f08::f08::f08:İYİ FORUMLAR :f08: :f08: :f08: :f08:
) Bana Yarış,Strateji vb. oyunlar haricinde oyun önerirseniz sevinirim.Ama hızı düşük olmalı inanın ama Bilgisayar'ımız 900 Mb Ram ı var ona göre olsun . Şimdiden herkese teşekkürler .:f08::f08::f08::f08:İYİ FORUMLAR :f08: :f08: :f08: :f08:
Mesela eski oyunlardan oynamanı tavsiye ederim CoD oynayacaksan git 1 yada 2 yi oyna git gun oyna googleda ararken gun 2006 diye arat abuk subuk flash oyunlar çıkmasın 

GUN 2006 İyi bir oyuna benziyor oyunun boyutu ile ilgili bilgi verebilirsen sevinirim .Mesela eski oyunlardan oynamanı tavsiye ederim CoD oynayacaksan git 1 yada 2 yi oyna git gun oyna googleda ararken gun 2006 diye arat abuk subuk flash oyunlar çıkmasın![]()
Ama ÇOK Eski olmasın

Son düzenleme:
@SoonTurk34; Gun çok iyidir.
Kesinlikle öneririm. Ayriyeten The wticher 1 ,assassins creed 1, Gta SA oyunlarını öneririm.
Kesinlikle öneririm. Ayriyeten The wticher 1 ,assassins creed 1, Gta SA oyunlarını öneririm.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)