Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Haber – iOS 7.1, iPhone'a İyi Geldi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quineisha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

e5b1mz.jpg


"Beyaz ölüm ekranlarını" ortadan kaldıran iOS 7.1 güncellemesinin işletim sistemini daha kararlı hale getirdiği ortaya çıktı.
Performans izleme firması Crittercism, iOS 7.1'deki uygulamaların kilitlenme oranlarının yüzde 1.6'ya gerilediğini ortaya çıkardı. iOS 7'deki uygulamaların kilitlenme oranı, yüzde 2.1 idi. Ayrıca araştırma, iOS 6'da "beyaz veya siyah ölüm ekranı" bulunmasa da kilitlenmeye daha yatkın olduğunu ortaya çıkardı.

Gelişen performansın yanında, çevrimiçi reklam ağı Chitika'dan gelen yeni veriler, kullanıcıların hızla iOS 7.1'e geçtiğini gösteriyor. Firmaya göre Apple'ın güncellemeyi yayınlamasından sadece 48 saat sonra reklam ağına bağlanan iOS 7.1'li cihaz sayısı, iOS'lu tüm cihazlar arasında yüzde 12'ye yükseldi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst