Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Appaloosa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfArcheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen rahat ol biz sizdeki adamların kim olduklarını daha önce nerde oynadıklarını biliyoruz=)

ETERNAL Nerede kimi nereden almıs söyle bakalım bay cok bilmiş ? Ely4 de topu topu en fazla 10 kişi ETERNAL Loncasına katılmıstır. Onun dısındaki tüm üyeler ETERNAL Loncasının cekirdek kadrosunda idi. Sen daha ne muhaleet yapıyorsun su attıgın videoda bile sizlerin ne kadar rezil toplama oyundan yoksul kişiler oldugunuzu kanıtlamıssınız. Adam lonca ismini yazıyor aşşağıdan büyük yaz diye uyarı geliyor :D Tabr-i caiz ise gerek oyundan gerek forum üzerinden her biriniz cingenlik yapmaktan vazgeçin insan bu kadar yüzsüz olamaz :D

HayaL ya da APPALOOSA siz isimlere niye taktınız ki bu kadar ? Ve de konunun başlığındada belirttiği gibi APPALOOSA lonca üye alımı diye,sizin kuyruk açınız var ki böyle videoları bile direk çok bilmişlik,artis artis tavırlar,yok büyüklük felan "BOŞ BOŞ" konuşup sadece kendinizi avutuyorsunuz konuya video paylaşan birisi ona sesleniyorum burası Ely4 diğer pvp serverlar yada diğer metin2 ler beni ve APPALOOSA üyelerinin hiç birisini ilgilendirmez hatta dur HayaL loncasının üyelerini'de ilgilendirmez.
Arenada en fazla 3 dakika savaştık dün yendiniz o savaşın devamında ise yarım saat kestik ve kaçtınız,o videoda yükleniyor zaten en kısa zamanda forumda olur.

Rakip olamazssınız diyorsun da sizin hiç bir üyeniz bana rakip olamaz ;) Alım konusunda bile bana bunları yazdırma gereği duydurdunuzya valla helal size.

Ve de şimdi yeni atılcak video için yazılar yazın metinler oluşturun durun ben size birtane bulim.

Kyuza: Arenada fark attmaktan bıktık biz siz böyle şeylerle avutun,bizim ETERNAL üyelerinin hiç biri bu konuya mesaj atmaz çünkü biz kudretli,erdemli, insanlarız biz alım konularında konuşuruz ama savaşta yenildikmi konuşmayız bu da bizim kudretimizden dolayıdır.
Hell:ahahhahahahahhh ne kadar yüzsünüz yaa yenildiginiz halde video atabılıyorsunuz

Dimi arkadaşlar hazırlayın mesajlarınızı kesildiğiniz videoya bahaneler uydurun,yapmadığınız iş değil :D :D

Ulan loncaya adam alımı için video alıyoruz foruma atıyoruz nasıl bir karın ağrısıysa adam konuya çörekleniyor sonra bide bize sallıyor bi bak bakalım başlığa eternal ile ilgili birşey varmı kendi kendine sataşacak yer arıyorsunuz.Tutmuş eternalin videosunu koymuş ula bizene alestedan türk serverından ekip olarak geldik diyorsun topu topu 10 kişi aldık dıyorsun 10 kişi az bi sayımı çıkar 5 kişiyi pertsiniz zaten zorunuza giden ne biliyormusnuz siz dediğiniz gibi ekipsiniz ya bizde sonradan birleştik ve güçlü olduk bizim sonradan birleştiğimiz halde bu kadar güçlü olmamız sizin zorunuza gidiyor bu karın ağrısı hep bundan işte..

Güzel video olmuş.

ETERNAL Nerede kimi nereden almıs söyle bakalım bay cok bilmiş ? Ely4 de topu topu en fazla 10 kişi ETERNAL Loncasına katılmıstır. Onun dısındaki tüm üyeler ETERNAL Loncasının cekirdek kadrosunda idi. Sen daha ne muhaleet yapıyorsun su attıgın videoda bile sizlerin ne kadar rezil toplama oyundan yoksul kişiler oldugunuzu kanıtlamıssınız. Adam lonca ismini yazıyor aşşağıdan büyük yaz diye uyarı geliyor :D Tabr-i caiz ise gerek oyundan gerek forum üzerinden her biriniz cingenlik yapmaktan vazgeçin insan bu kadar yüzsüz olamaz :D

Zorunuza gitmese sizle alakası olmayan bir konuya yorum yapamazdınız=)yine diyorum zorunuza gitmesin=)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri