Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Appaloosa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfArcheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İki loncanın birleşmesi bazılarının zoruna gidiyor=)

Hayırlısı :D

Niye zorumuza gitsin ki ? Afedersin ama ben ely2'de kırmızı bayraktaki loncamızı överken gidipte sarı olup sarıyı desteklemedim ? siz yakında ETERNAL loncasına gidip Eternal diye bağırırsınız :m08:

Zoruna gitmese bu şekilde konuşamazdın.Appaoloosa dakiler zaten bizinm arkadaşlarımızdı=)aramızda sadece ufak tefek savaşlar oluyordu.Siz Eternal ailesi olarak nasıl mavide adam toplayıp toplama adamlarla savaşa geldiyseniz bizde birleştik.Tekrar söyluyorum zorunuza gitmesin.iyi forumlar

Mavide adam toplayıp, toplama adamlarla derken? ETERNAL'deki her üye kendini ispat etmiş 3,5-4 senelik üyelerdir. Kendiniz ile mi karıştırdınız? Bünyesine zar-zor sadece 9 üye kabul etti. Şu anda ETERNAL sadece %20'lık kısmıyla bu server'da oynuyor. 2008'den buyana çok lonca ile savaş yapıldı. Ama şu konuda garanti veriyorum, '' Hiçbiri bu kadar ŞEREFSİZ olmadı!..''.

Siz ağzınızın suyu akarak izlerdiniz. Neler değişti? Böyle bir PvP Server'da bize rakip olabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Yaptığınız yada yapmaya çalıştığınız şeyler artık komediden başka bir şey değil. Her yorumda, her konuda adımız geçiyor ve terbiyesizlik üzerine terbiyesizlik. Kuyruğunuza mı bastık? Daha 1 aylık lonca ile kendinizi avutmaya devam edin. Bize hiç bir zaman rakip olamayacaksınız.

Daha önceden yapılmış 100'lerce savaşlardan bir kaç tanesini buraya atiyorum. %75-%80'lik bir kadromuz ile yapılanlar ve rezil edilen loncalar. İzleyin ve kendinize gelin!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri