Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Twitter`a Erişim Engellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet size katılıyorum görüşünüz çok güzel,
Ama şöyle bi husus var aylık 60 lira verip herkesin bu sosyal medya aracını provokasyon yönünden kullanılması sizce artık hükümetimize bir hakaret değilmi?
Ben bu ülkede inanın herşeyi gördüm eskiden bu yana neler değiştini gözümle görmek çok güzel.
Bu tarz sosyal medya araçlarının kapanmasıda üzücü ama buna sebep olanlar ne yazıkki ne sen nede benim.
Siyasi parti isimlerini vermek istemiyorum ama ülke bölücü insanların ve bu ülke bölme yolundaki partiye mensub kişiler,
bu sosyal paylaşım sitelerinden çok büyük provokasyonlar çıkartmıştır.
7"den 70"e herkes eline sapan alıpda hükümeti ya savunup ayda koruyamazki..
Ben bu ülkenin vatandaşıysam ben işimi sandıkda görüyorsam oy ile işi yapacaklar.
Twitter aniden kapanmasıda çok yanlış birşey onuda ayrıca kınıyorum bunu sosyal medya üzerinden şu şu sebeple kapatmak için oylama yapılması lazımdı .

Evet size katılıyorum görüşünüz çok güzel,
Ama şöyle bi husus var aylık 60 lira verip herkesin bu sosyal medya aracını provokasyon yönünden kullanılması sizce artık hükümetimize bir hakaret değilmi?
Ben bu ülkede inanın herşeyi gördüm eskiden bu yana neler değiştini gözümle görmek çok güzel.
Bu tarz sosyal medya araçlarının kapanmasıda üzücü ama buna sebep olanlar ne yazıkki ne sen nede benim.
Siyasi parti isimlerini vermek istemiyorum ama ülke bölücü insanların ve bu ülke bölme yolundaki partiye mensub kişiler,
bu sosyal paylaşım sitelerinden çok büyük provokasyonlar çıkartmıştır.
7"den 70"e herkes eline sapan alıpda hükümeti ya savunup ayda koruyamazki..
Ben bu ülkenin vatandaşıysam ben işimi sandıkda görüyorsam oy ile işi yapacaklar.
Twitter aniden kapanmasıda çok yanlış birşey onuda ayrıca kınıyorum bunu sosyal medya üzerinden şu şu sebeple kapatmak için oylama yapılması lazımdı .

Bazı konular da hak veriyorum yalnız oylama yapılsaydı eğer sonuç çok farklı olurdu,kimse kapanmasını istemezdi.Yani bu ülke de ne adalet ne de laiklik maalesef çoktan bitmiş :)

Bazı konular da hak veriyorum yalnız oylama yapılsaydı eğer sonuç çok farklı olurdu,kimse kapanmasını istemezdi.Yani bu ülke de ne adalet ne de laiklik maalesef çoktan bitmiş :)

Laiklik tek siyaset adamlarını kapsamıyor ne yazikki.
Yıl oldu 2014 hala onların laik olmasıı bekliyoruz halkımızında buna katılması gerek değilmi ?
Adaletin olmaması bu ülkede geçmişdeki bazı yanlış kararların sonucudur bu AKP döneminde olmadı.Ne yazıkki bundan bi 40 yıl onceki adımların esiriyiz.
Adaletide Twitter"den provakasyon amaçlı kullanarakda bulunmaz.
Biz burda istişare yapıyoruz ama şuan birileri bunun için eylem yapacaktır ben bugün oturduğum yerde biliyorum eylem çıkacak işe gitmemeyi düşünüyorum .
Evimizi,dükkanlarımızı,camlarımızı yakıp yıkanlara "siz laik misiniz?" desek sence ne cevabını alırım ?

Uzun uzun yazmayacağım fakat twitter facebook gibi siteleri kapatan ülkelere baktığımız zaman durumumuz vahim :(

Laiklik tek siyaset adamlarını kapsamıyor ne yazikki.
Yıl oldu 2014 hala onların laik olmasıı bekliyoruz halkımızında buna katılması gerek değilmi ?
Adaletin olmaması bu ülkede geçmişdeki bazı yanlış kararların sonucudur bu AKP döneminde olmadı.Ne yazıkki bundan bi 40 yıl onceki adımların esiriyiz.
Adaletide Twitter"den provakasyon amaçlı kullanarakda bulunmaz.
Biz burda istişare yapıyoruz ama şuan birileri bunun için eylem yapacaktır ben bugün oturduğum yerde biliyorum eylem çıkacak işe gitmemeyi düşünüyorum .
Evimizi,dükkanlarımızı,camlarımızı yakıp yıkanlara "siz laik misiniz?" desek sence ne cevabını alırım ?

Dediğim gibi hak veriyorum size,haksızsınız demiyorum. Ama maalesef öyle bir yere geldik ki ortalıkları karıştıranlar yüzünden herkes çekiyor.
Sırf ortamı karıştırmak için eylem olacaktır ki komik yanı şehit verirken ayaklanmayan ülke Twitter için ayaklanır bunu geçen olaylar da da kanıtladılar.Gerçekten merak ediyorum artık ne kadar sürecek böyle,suçsuzların mağdur oluşu diğer tarafta yandaşcıların ortalıgı karıştırması üzücü durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri