farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Defne Samyeli Twitter'dan iddilara cevap verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 890

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1395267745-defne.jpg

Defne Samyeli, Twitter hesabından hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Defne Samyeli "bu ahlaksızlığı lanetliyorum" dedi.
Başarılı spiker Defne Samyeli hakkında geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir takım iddialar ortaya atılmıştı. Başbakan Erdoğan ve Defne Samyeli'nin adının geçtiği çirkin iddialar Türkiye gündemine sokulmaya çalışılmıştı.

2 çocuk annesi olan Defne Samyeli, ahlaksız dedikoduyla ilgili CNN Türk'te canlı yayında açıklama yaptı. Samyeli çirkin dedikodunun özel hesaplardan kasıtlı olarak yayıldığını söyledi. Bu ahlaksız lincin kaynağı hakkında kuşkular var.

Defne Samyeli ise ahlaksız iftira ile hayli sarsılmıştı. Ünlü spiker CNN Türk ekranlarında şunları söyledi;

-Çok öfkeliyim, çok üzüntülüyüm. Sosyal medyada kişilik haklarım ayaklar altına alındı. Beni ailemi, çocuklarımı çok rencide eden iddialar ortaya atıldı.

*Bunların özel bir yöntemle özellikle yayıldığını farkettik.

*Tabi ki mesnetsiz iddialar. İçeriğine girmek dahi istemiyorum. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bir gündem değiştirme çabası olabilir.

*Bilim suçları kapsamında yarından itibaren 'iddia ediliyor' diye yayanlar hakkında dahi dava açıyorum. Kimsenin beni rencide etmeye çocuklarımı ağlatmaya hakkı yok. Her şerden bir hayır çıktığını da düşünüyorum.

Defne Samyeli kişisel Twitter hesabından bu iddialara cevap verdi.

1395267051-defne.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)