HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EWT ARKADAŞLAR YEPYENİ BİR HACK İLE KARŞINIZDAYIM PERFECT HACK İLE FARKI BİZİMLE YAŞAYIN.EWT ÖZELLİKLERİNE GEÇEYİM.
///
ÖZELLİKLER!
1.AİMBOT
2.WALLHACK
3.FAKE KP (YENİ BİR ÖZELLİK)(KISACA SAHTE KP)
4.FLY HACK (UÇMA)
5.ENVANTER HACK
6.WALLSHOOT(HATA VERMEZ SONUNA KADAR KULLANIN )
7.SPEED HACK(HATA VERMEZ SONUNA KADAR KULLANIN)
8.FAST GP-EXP (BU ÖZELLİK %500 EXP VE GP Yİ ARTTIRIR)
9.BASE HACK(BASEDEN TARAR) BIÇAK BİLE ATARSINIZ
10.LAG HACK
KULLANIMI
İlk Önce Vermiş Olduğum Linkten Dosyayı İndiriniz.Daha Sonra İndirdiğiniz Dosyanın Rarını Açınız.İçinde bulunan VIPHACK.exe yi Wolfteam'in Bulunduğu Dosya Dizinine Atınız Ve VIPHACK.exe yi Çalıştırınız.Oyuna Giriş Yapın Diye Hata Vericek tamam Diyerek Daha Sonra Oyuna Girip İsim Şifreyi Yazdıktan Sonra Hile Otomatik Açılacaktır! Hile Tamamen Ücretsizdir.Devamı Gelecek.
BU KADAR GERİ KALAN ÖZELLİKLERİ ZATEN DİĞER HACKLERDEKİ OLDUĞU GİBİ BİLİYORSUNUZDUR.ZAMANIM KISITLI OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM.
NOT:ZAMANIM KISITLI OLDUĞU İÇİN RESİMLİ ANLATIM YAPAMADIM K.BAKMAYIN HERKESE İYİ EĞLENCELER!
///
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ÖZELLİKLER!
1.AİMBOT
2.WALLHACK
3.FAKE KP (YENİ BİR ÖZELLİK)(KISACA SAHTE KP)
4.FLY HACK (UÇMA)
5.ENVANTER HACK
6.WALLSHOOT(HATA VERMEZ SONUNA KADAR KULLANIN )
7.SPEED HACK(HATA VERMEZ SONUNA KADAR KULLANIN)
8.FAST GP-EXP (BU ÖZELLİK %500 EXP VE GP Yİ ARTTIRIR)
9.BASE HACK(BASEDEN TARAR) BIÇAK BİLE ATARSINIZ

10.LAG HACK
KULLANIMI
İlk Önce Vermiş Olduğum Linkten Dosyayı İndiriniz.Daha Sonra İndirdiğiniz Dosyanın Rarını Açınız.İçinde bulunan VIPHACK.exe yi Wolfteam'in Bulunduğu Dosya Dizinine Atınız Ve VIPHACK.exe yi Çalıştırınız.Oyuna Giriş Yapın Diye Hata Vericek tamam Diyerek Daha Sonra Oyuna Girip İsim Şifreyi Yazdıktan Sonra Hile Otomatik Açılacaktır! Hile Tamamen Ücretsizdir.Devamı Gelecek.
BU KADAR GERİ KALAN ÖZELLİKLERİ ZATEN DİĞER HACKLERDEKİ OLDUĞU GİBİ BİLİYORSUNUZDUR.ZAMANIM KISITLI OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM.
NOT:ZAMANIM KISITLI OLDUĞU İÇİN RESİMLİ ANLATIM YAPAMADIM K.BAKMAYIN HERKESE İYİ EĞLENCELER!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)