farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Karakterlerde Orantısız Güç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat_555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 523

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ..

Soylediklerim Ely 4 için geçerlidir.

Oyunda yapılabilecek maksimum atak ve savunmayı yapmama rağmen zihinsel savascılardan ve bıcakcı ninjalardan cok fazla damage alıyor fakat onlara cok az vuruyorum.Büyü savunmasının yeterli olduğunu düşünüyorum ama silahlardaki beceri hasarının az olması nedeniyle (Ejderha Dişi kılıcı +9 ) skiller çok az vuruyor. Offical metin2 deki runik kılıcına göre elym2 deki runik kılıcı daha fazla saldırı değerine sahipken elym2 deki eder dişi kılıcı neden bariz farkla officaldaki ejder dişi kılıcından az büyülü saldırı değerine sahip ?. Beceri saldırı hasarlarına baktığımızda aradaki farkı görebiliyoruz. 105 level sura 90 küsür level adamı keserken 2 saat uğraşıyor. Ayrıca şamanlar da çok az vuruyor atakcı şaman yok oyunda.Oyunda savascı ve ninjanın büyük üstünlüğü var .Kemerlerle denge sağlanmıyor malesef onlarda bize karşı kemer taktığında aynı şeye gelmiş olucaz. Ben yine az vurucam o yine çok vurucak.

Bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum.Eminim herkesin dikkatini çeken bir meseledir..

Shorty kemerler şamanların ataklarını düşeceğini düşeceğini söylemişti söylediği ile kaldı. Çözümü yanlış yerde arıyosunuz bütün değerleri Metin2 TR gibi standartına göre ayarlayın o zaman kimse sesini çıkarmaz.

Son düzenleme:
HATA BİZDEN DEĞİL SİZDEN KAYNAKLANIYOR.
ŞÖYLE ANLATAYIM BİZ EDİTLİ SV DE OYNAMIYORUZ.
İTEMLERE 5 TANE EFSUN EKLENİYOR.
SİZİN ORANINIZ . ZATEN BAŞLICA BOZUK.
ÖRNEK VERECEK OLURSAM 200 T YE
15 KILIC 15 CIFTEL 10 SAVASCI 15 BICAK KOLYE ALDIM.

İTEMLERİM- SAVASCI NIJJA SURA SAMAN-
40 SAMAN VAR .
ŞAMANIN BİRİ GELİYOR . DÜZ 4 KERE VURUYOR YATIYORUM.
KRALIYET VAR B . DEFANS ARTIKCA DÜZ . DAHA ÇOK YİYORSUN. 5 K VURUYOR. DÜZ ŞAMAN
BLOK MU DİZECEZ. B KRALIYETMI ALACAZ. ŞAMANIN ELİ TEHLIKELI . LONCA SAVASI ATILMIYOR. BIZIM SV DE
SAVUNMA YAPIYORUM.
TAMAMA ETKI ETMIYOR. HANGI BIRINI TAKICAM .
SAVASCIDANMI KACIM NIJJADANMI . SURADANMI ŞAMANDANMI.ALTTARAFI 5 EFSUN .6-7 LERI 5-5 LESEMDE.
SAMANIN VURUSU ENGELLENMİYOR.
ZATEN ELY 3 DE 15 K KÖYDE GEZİN. GÖRÜRSÜNÜZ . GELEN SAMANDA.
48-56-44 -55 ORTLU ÇAN VAR. BEC OLARAK KULLANAN YOK. ADAM HAKLI
ORT 56- VERDİĞİ - BECERİ -19 . 10 K VURSA 2 K DÜŞER ATISINDAN YİNE NET 8K SI VAR.
.OYUNDAKİ DENGE KORUNMUYOR. ANLATTIKLARIM HATA DIR . BİZ MİLYARLARDA YATIRSAK. ŞAMANIN VURUSU ENGELLENMEZ.
EDİT LZM 30 30 30 30 . ENGELLEMEK İÇİN . GELİP 5 DK KÖYDE GEZ TÜRKAY. BEN DAHA NE DİYEYİM .
@Shorty; @admin; @erdemaa; @bakar52; @Aslan57x;

Arkadaşlar çok haklısınız oyunda çok kötü bi dengesizlik var ve bu kimsenin umurunda değil. Biz emek verip 105 sura şaman kasıyoruz Ely 4 de adamlara vuramıyor skillerimiz.

Sizse diğer serverlerde Şamanların elindeki ortalamalı silahlardan şikayetçisiniz.

Hep beraber oyun yönetiminin bu küçük ama oyunu oynanmaz hale getiren, serverlere göre değişen damage dengesizliklerine bir çözüm bulmasını umuyoruz.

İyi forumlar ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri