Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
GÜNCEL eyw
7X Log Sistemi
Ne zamandır server tabanlı paylaşım yapmamıştım bugün çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir dif paylaşıcam
Yardımlarından dolayı EgeOzdmrs'e teşekkürler
2 Adet dif mevcut birincisi; Syslog ve Navicat'a log tutuyor
Denenen hileler; PC,PC2- Ayrı epk, Manuel damage(py), Pro damage(dll)
Kullanmadan önce yedek alın
Difler 34083 game içindir.
Navicat;
![]()
Syslog;
![]()
İkincisi; hile açıldığında oyundan notice atıyor
Notice;
![]()
Linkler;
Dif1 - Notice:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dif2 - Syslog + Navicat:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal;
Dif1 - Notice Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dif2 - Syslog + Navicat Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
pasha37
Başarılı bir sistem olmuş. Fakat editlense düzeltilse dahada başarılı olabılır diye düşünüyorum. Örnegin hile kullanımını tespit ettiğinde oyundan 1 kere notice gec(neredeyse1000defanotice geçti) ve oyuncuya dc komutu uygulasa harika olur.

Konuu icin tesekkur ederiz hocam resimdeki mapi paylasirmsiniz
Resimde ki map Wing 2 Serverine Özel Çizilmiştir paylaşılmıyacaktır. Bu arada zaten koray beyde bu map bulunmuyor

Başarılı bir sistem olmuş. Fakat editlense düzeltilse dahada başarılı olabılır diye düşünüyorum. Örnegin hile kullanımını tespit ettiğinde oyundan 1 kere notice gec(neredeyse1000defanotice geçti) ve oyuncuya dc komutu uygulasa harika olur.![]()
Şevkikardeşim çok haklı 1 defa Notice geçip oyundan dc komutu verse hile kullanan kişiye güzel olur
Şevkikardeşim çok haklı 1 defa Notice geçip oyundan dc komutu verse hile kullanan kişiye güzel olur
@Pasha37
Sağolasın kardeşim güzel sistem. Dc atsın üstüne bide banlasın he nasıl olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)