noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Hesabım nasıl boşaltıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahoniben1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba ben ely m2 kurulduğundan beri oynuyorum şimdiye kadar böyle bir şey ile karşılaşmadım hesabım boşaltılmış depo şifrem dahi değiştirilmiş hesabımın şifresini benden başka kimse bilmiyor internet cafede dahi girmiyorum oyuna nasıl olurda hesabım boşaltılır 15 adet ve 200 t param çalınmış bunu oyunun [GM] ler veya oyun kurucusu kasıtlımı yapıyor acama hesapların ve karakterlerin depo şifrelerini sıfırlayıp userlerin itemlerinimi çalıyorlar DAHA ÇOK EDİT SATILSIN PARA KAZANALIM AMACINA OYUN SAHİBİMİ ŞİFRELERİ SIFIRLAYIP HESAPLARI BOŞALTIYOR. G rekli açıklama yapılmaz iste savcılığa ve bilişim şuçları şube müdürlüğüne şikayet başvurusu yapıcam haberiniz olsun..

Biz neden senin hesabını boşaltalım oyundaki görevliler şifreleri bile göremiyor.Hesabınız boşaltılmış ise hesap sorumluluğu size aittir.Ayrıca yazdıklarınızın mantıklı açıklaması bile yok resmen bizi kötülemeye oynamışsınız, siz kendiniz inanıyor musunuz acaba yazdıklarınıza ?.

Yönetimden hiç kimse sizin hesap şifrelerinize erişemez oyun görevlilerini zor da bırakacak bu tarz konular açmayın kanıtsız şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri