HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.Vıdeo Açılmıyor
2.Doyumda Kesdınız Tamam Tebrıkler Ama Sayı Farkını Goze Alırsak Sayabıldıgım Kadarıyla 34-11 Oynadık (Bazılarını Adamlardan Saymıyorum Bile)
3.Sıze Bır Düello Teklıfımız Vardı 5-5 Veya 10-10 Şerefde Soylemısdı Ama Sesınız Solugunuz Çıkmadı Hala
Toplam 5 Dakıka Vıdeoyla Nereye Varacagını Sanıyorsun Merak Konusu.
Ohaaaaa Ulan az salla 34 E 14 Müş yuh Ulan ne uydurcağınızı Şaşırmışsınız siz Ağlayında Sesszi ağlayın Aslannnnnnnnn :m08:
1.Vıdeo Açılmıyor
2.Doyumda Kesdınız Tamam Tebrıkler Ama Sayı Farkını Goze Alırsak Sayabıldıgım Kadarıyla 34-11 Oynadık (Bazılarını Adamlardan Saymıyorum Bile)
3.Sıze Bır Düello Teklıfımız Vardı 5-5 Veya 10-10 Şerefde Soylemısdı Ama Sesınız Solugunuz Çıkmadı Hala
Toplam 5 Dakıka Vıdeoyla Nereye Varacagını Sanıyorsun Merak Konusu.
Kulede gorduk kac kısı bana daldıgınızı

Ohaaaaa Ulan az salla 34 E 14 Müş yuh Ulan ne uydurcağınızı Şaşırmışsınız siz Ağlayında Sesszi ağlayın Aslannnnnnnnn :m08:
Laflarından Ve Sozlerınden Anladıgım Kadarıyla Yaşın Çok Degıl Resımlerdende Bellı 16 Ya Varsın Ya Yoksun
Benı Kesdıgın Vıdeoyu Atmıssın Tamamda 8Çözme Yıyorum Barı Oraya Çekmeseydın De Azcık Havan Olurdu Aslan

Klavyeden Yazmak Kolay ?
Oyunda eşit Sayıya Gore Vs Dedıgımızde Ses Yok Daha Ogrenecek Çok Şeyınız Var Aslanlar.
Kulede gorduk kac kısı bana daldıgınızı![]()
Ya Bırak Kardeşim Şu HoLLyMoNeY Varya Anca öter Başka bişi yok Cevap verilcek adam değil Konuyu Kireletiyor Palavradan Ölecek 11 Kişilermiş Yazık lan Utanmıyoda Sallamaya Bukadar olmaz Rezil insan
Laflarından Ve Sozlerınden Anladıgım Kadarıyla Yaşın Çok Degıl Resımlerdende Bellı 16 Ya Varsın Ya Yoksun
Benı Kesdıgın Vıdeoyu Atmıssın Tamamda 8Çözme Yıyorum Barı Oraya Çekmeseydın De Azcık Havan Olurdu Aslan
Klavyeden Yazmak Kolay ?
Oyunda eşit Sayıya Gore Vs Dedıgımızde Ses Yok Daha Ogrenecek Çok Şeyınız Var Aslanlar.
16 Yaşındaki Çocuğu Görecek Yürek Varsa Gelsene ? Burdan Yaş sallamayla Olmuyo Semihmi Ne Senin fotonu Atmış Mmo Pazara Facee Gördük 1 vurumluk canın Var pale :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)