- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kyuza vs. Transistor
İyi seyirler.
Video Link:
İyi seyirler.
Video Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aaaaa bu arkadaş tebrik etmeyi biliyomuş mu ?
Genelde daha ilk vuruşu atmamla beraber şurup içiyosun demeye başlıyo daha pot basmamış oluyorum bunu sölüyo entresan
Tebrikler Hüseyin 
Genelde daha ilk vuruşu atmamla beraber şurup içiyosun demeye başlıyo daha pot basmamış oluyorum bunu sölüyo entresan
Tebrikler Hüseyin 
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Tebrikler hüseyin vermişin yine ayarı 

- Konular
- 48
- Online süresi
- 9m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Kendisine de söylediğim gibi, yenilince tebrik edeceğimi dile getirmiştim. Aklınızda bulunsun her karakter kesilebiir yatmayan karakter yok. Alt tarafı ws atıyorsunuz itemim olmasa dahi hayatta 'R' yapmadım. Sizin loncanızdaki bazı adamlara da ws isteği yolladım konuyu lonca savaslarına çekerek kıvırmasını gayet iyi beceriyorlar. Tekrardan tebrikler Kyuza kardeşim en azından yüreğin var.
Vegasın sözüne de değinmek istiyorum: Kritiği yiyince oluk gibi şeftaliye asılan adamlarınızın hali arşivimde kayıtlı. Ama ben buraya gelipte hiçbirinizi madara etmiyorum. Loncanızda çoğu kişinin elimde ws + hakaret videoları var ama burda onu bunu kestim diye artistlik yapmıyorum. Kyuzaya da belirtmiştim kesersen forumda herturlu madara edebılırsın dıye. Ws atamayan adamlar gelipte burda kendileri kesmiş gibi coşmasın.
Vegasın sözüne de değinmek istiyorum: Kritiği yiyince oluk gibi şeftaliye asılan adamlarınızın hali arşivimde kayıtlı. Ama ben buraya gelipte hiçbirinizi madara etmiyorum. Loncanızda çoğu kişinin elimde ws + hakaret videoları var ama burda onu bunu kestim diye artistlik yapmıyorum. Kyuzaya da belirtmiştim kesersen forumda herturlu madara edebılırsın dıye. Ws atamayan adamlar gelipte burda kendileri kesmiş gibi coşmasın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)