IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kyuza vs. Transistor / ETERNAL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LifeEqualsKyuza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 445

LifeEqualsKyuza

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kyuza vs. Transistor

İyi seyirler.

Video Link
:

Son düzenleme:
Aaaaa bu arkadaş tebrik etmeyi biliyomuş mu ? :D Genelde daha ilk vuruşu atmamla beraber şurup içiyosun demeye başlıyo daha pot basmamış oluyorum bunu sölüyo entresan :D Tebrikler Hüseyin :D

Tebrikler hüseyin vermişin yine ayarı :)

Kendisine de söylediğim gibi, yenilince tebrik edeceğimi dile getirmiştim. Aklınızda bulunsun her karakter kesilebiir yatmayan karakter yok. Alt tarafı ws atıyorsunuz itemim olmasa dahi hayatta 'R' yapmadım. Sizin loncanızdaki bazı adamlara da ws isteği yolladım konuyu lonca savaslarına çekerek kıvırmasını gayet iyi beceriyorlar. Tekrardan tebrikler Kyuza kardeşim en azından yüreğin var.

Vegasın sözüne de değinmek istiyorum: Kritiği yiyince oluk gibi şeftaliye asılan adamlarınızın hali arşivimde kayıtlı. Ama ben buraya gelipte hiçbirinizi madara etmiyorum. Loncanızda çoğu kişinin elimde ws + hakaret videoları var ama burda onu bunu kestim diye artistlik yapmıyorum. Kyuzaya da belirtmiştim kesersen forumda herturlu madara edebılırsın dıye. Ws atamayan adamlar gelipte burda kendileri kesmiş gibi coşmasın.

Tebrikler

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri