HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar !
Hile Yapımcılığımın İlk Aşamasındayım C## Vb. Programları Uygulayarak Yapacağım Hileleri Sizlerle Paylaşmak İstedim.
İlk Hilemi Sizlere Sunuyorum Virüs Total Sonuçları Aşağıdadır..
Yazılı Anlatım
1-) İlk Olarak BySlayerWallHack.exe ' yi Çalıştırıyoruz.
2-) Daha Sonra NoFixİnjectör'ü Çalıştırıyoruz.
3-) Son Olarak NoFixİnjectör'e PointBlank.exe Yazıyoruz ve Browse Diyerek .dll'mizi İnjecte Ediyoruz !
Virüs Total Sonucu ;
Virüs Total Bende 404 Not Found Hatası Verdiği İçin En Geç 2 İş Günü İçerisinde Eklenecektir Güvenemeyenler Lütfen İndirmesinler..
İndirme Linkleri
RapidShare ;
///
Dosya TC ;
///
Herkese İyi Eğlenceler İnşallah Beğenirsiniz..:l04:
Hile Yapımcılığımın İlk Aşamasındayım C## Vb. Programları Uygulayarak Yapacağım Hileleri Sizlerle Paylaşmak İstedim.
İlk Hilemi Sizlere Sunuyorum Virüs Total Sonuçları Aşağıdadır..
Yazılı Anlatım
1-) İlk Olarak BySlayerWallHack.exe ' yi Çalıştırıyoruz.
2-) Daha Sonra NoFixİnjectör'ü Çalıştırıyoruz.
3-) Son Olarak NoFixİnjectör'e PointBlank.exe Yazıyoruz ve Browse Diyerek .dll'mizi İnjecte Ediyoruz !
Virüs Total Sonucu ;
Virüs Total Bende 404 Not Found Hatası Verdiği İçin En Geç 2 İş Günü İçerisinde Eklenecektir Güvenemeyenler Lütfen İndirmesinler..
İndirme Linkleri
RapidShare ;
///
Dosya TC ;
///
Herkese İyi Eğlenceler İnşallah Beğenirsiniz..:l04:
Moderatör tarafında düzenlendi:
*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.
*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.
Dolayısıyla editlenip kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...