eXlonca 26 Mar 2014 #11 ok savunmasını 50 ve üstü bide kaplan kalkan takip denemenizi tavsiye ederim. Şahinle gezip çok yiyorum diyorsaniz bi anormallik olur. AnaDoLumM 29 Mar 2014 #12 Toplu itemlerimle deri cizmesiz 40 ok sav var topluda kaplan taktımmı 5k yiyorum normal bence. kemerde takmiyorum bence pek bi sıkıntı yok. Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Kilitli Full Klavuz okyanus74 15 Haz 2011 Karakter Gelişimi Cevaplar 2 Görüntüleme 3K 1 Haz 2012 ufkunprenses Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
ok savunmasını 50 ve üstü bide kaplan kalkan takip denemenizi tavsiye ederim. Şahinle gezip çok yiyorum diyorsaniz bi anormallik olur.
AnaDoLumM 29 Mar 2014 #12 Toplu itemlerimle deri cizmesiz 40 ok sav var topluda kaplan taktımmı 5k yiyorum normal bence. kemerde takmiyorum bence pek bi sıkıntı yok. Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Toplu itemlerimle deri cizmesiz 40 ok sav var topluda kaplan taktımmı 5k yiyorum normal bence. kemerde takmiyorum bence pek bi sıkıntı yok.