Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardesım senınde kafan guzel herhalde server fılestenmı sana gosterıo o atları
tamam sole yapalım bak oyuna yenı sılah pack eklıoz pekı nıe server fılese eklemıoz pack eklıoz bıde mob proto bızım mob protomuz olmadıgı ıcın bunların yerıne eklıyoruz eskı atın mob proto kodu ıle cagırıoz
tamam sole yapalım bak oyuna yenı sılah pack eklıoz pekı nıe server fılese eklemıoz pack eklıoz bıde mob proto bızım mob protomuz olmadıgı ıcın bunların yerıne eklıyoruz eskı atın mob proto kodu ıle cagırıozYa kardeşim kafamı buluyorsun benim dediklerim le ayni ıste
Of tmm anlamıyorsan napalım git forumdan be 
Of tmm anlamıyorsan napalım git forumdan be 
senın yasın kac cok merak edıom ben yazarken sen yazmısın kendını cok zekımı sanıosun
suc benım yada harbı kusura bakma 11 yasındakı cocuklar aynı oyunu oynarsan bole olur. Senın emre-28 dedıgın abı 15 yasında
yanı yaslarınızın sınırlarını burdan cozebılıyorum meraklanma hadı mucx yakında bı konu acıom yorum sayısı yuksek olucak ozel mesaj yazarsın belkı arada gorurum oke ozaman tanısırız 
suc benım yada harbı kusura bakma 11 yasındakı cocuklar aynı oyunu oynarsan bole olur. Senın emre-28 dedıgın abı 15 yasında
yanı yaslarınızın sınırlarını burdan cozebılıyorum meraklanma hadı mucx yakında bı konu acıom yorum sayısı yuksek olucak ozel mesaj yazarsın belkı arada gorurum oke ozaman tanısırız 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)