Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melancoliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 646
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melancoliq

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
189
Reaksiyon Skoru
85
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet ben moderator melancoliq görevimden alındım size son görevim olarak veda etmektir. Yolunuz açık Rütbeleriniz Hep Tavan yapsın. Ben göremedim herkezler görsün yöneticiliği smodlugu. Hepinizin yolu açık olsun. Şu anda sinirden pcyi atmak istiyorum ama elde deil. Beni 1 kere affettiler görevimi yapıp layık oldum buraya. Ayrıcalıklıymışım ben herkez duysun burdan melancoliq artk yoktur msnden cevap veremeyebilirim 50 kişi noldu diye soruyor benden size son mesajım hiç bi zaman boynunuzu eğmeyin kimseye bakın ben hakkımı savundum ve atıldım eğer atılcaksanız onurunuzu gururunuzu koruyarak ayrılın. Hadi Elveda Yönetim Elveda Uyeler Elveda İlk ve tek forumum .

Sen gitsen bile seni bu forumda veya oyunda hic kimse unutmucaktır bundan emin ol kardeşim.Herkez o espirili güler yüzlü bartuyu hatırlıcaktır.Tekrar geri dönmen dileğiyle şimdilik hoşçakal kardeşim.

Sen gitsen bile seni bu forumda veya oyunda hic kimse unutmucaktır bundan emin ol kardeşim.Herkez o espirili güler yüzlü bartuyu hatırlıcaktır.Tekrar geri dönmen dileğiyle şimdilik hoşçakal kardeşim.

Evet Kardesim bana verdiğin uyari yi unutmayacağim :f15:

Ctrl
[ORmanCı*
melancoliq

Bu 3 kişi biz sizi çok seviyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri