HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna uzun bir süre önce ara vermiştim. -mmomt2 ile m2tr birleşmeden önceydi- Bu haberi duyunca oyuna girmek istedim. Merkür'de oynuyordum fakat bahsi geçen hesabımla oyuna bir türlü giriş yapamadım.
2013-12-10 21:29:59 tarihinde bir ticket attım. Yardımcı olunmasını istedim. "Bana bu link'e bakıp ona göre giriş yapmam söylendi, burada yazanlara göre hesabımın Ely2'de olması gerekiyordu fakat Ely3'teydi, hesabıma eriştim normalde 103. level'de olması gereken hesabım 39. level'de idi ve hesap ismimin bitimine sayılar gelmişti. Giriş yapmaya çalıştım, yeni hesap adı girmem söyleniyordu. Bu durum halen öyle devam etmekte ve de elde tutulur hiçbir yanıt alamadım tarafınızdan. -
Hesabımın adı "Societa"
Kaç seferdir attığım ticketler yanıtsız olarak çözüldü durumuna getiriliyor. Bugün de aynısı yapılınca forumda konu açmak istedim.
2013-12-10 21:29:59 tarihinde bir ticket attım. Yardımcı olunmasını istedim. "Bana bu link'e bakıp ona göre giriş yapmam söylendi, burada yazanlara göre hesabımın Ely2'de olması gerekiyordu fakat Ely3'teydi, hesabıma eriştim normalde 103. level'de olması gereken hesabım 39. level'de idi ve hesap ismimin bitimine sayılar gelmişti. Giriş yapmaya çalıştım, yeni hesap adı girmem söyleniyordu. Bu durum halen öyle devam etmekte ve de elde tutulur hiçbir yanıt alamadım tarafınızdan. -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Hesabımın adı "Societa"
-burada, "ftBuRsa" isimli hesap ta benim hesabım ona sorunsuz olarak giriş yapabiliyorum. Konu başlığında yazdığım gibi soruya gelecek olursak evet "hesabıma ne oldu?" Kaç seferdir attığım ticketler yanıtsız olarak çözüldü durumuna getiriliyor. Bugün de aynısı yapılınca forumda konu açmak istedim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)