onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hedeflediğimiz Dereceyi Elde Edeceğiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 217

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları hazırlıklarına devam eden Kadın Milli Takım`da, takım kaptanı Nevriye Yılmaz, gruptan rahat bir şekilde çıkacaklarına inandığını söyledi.
Nevriye Yılmaz, “Çok genç bir kadroyla Sırbistan`a gidildi. Çok eksiğimiz, sakatımız var. Kadroda geçen yılki takımdan çok az sporcu kaldık. Tabi ki bu, sadece eleme grubu maçları için böyle olacaktır diye tahmin ediyorum çünkü gruplardan çıkıp Avrupa Şampiyonası`nda oynarsak zorlanabiliriz. Orası çok farklı bir kulvar. Tecrübeli oyuncularımıza ihtiyacımız olacak. İnşallah daha fazla fire vermeden Avrupa Şampiyonası`na katılacağız ve orada da yıllardır hedeflediğimiz dereceyi elde edeceğiz. Grubumuzdaki rakiplerimiz diğer rakiplere oranla daha kolay gözüküyor. Ama buna kanmamalıyız. İlk ikiye girip Avrupa Şampiyonası`na katılacağız. Çünkü yıllardır buraları kolay geçiyoruz. Burasının bizim yerimiz olmadığını düşünüyorum“ dedi.
Nevriye, kendi çalışmaları hakkında “Önümüzde çok uzun bir maraton olduğu için bana yapılan program doğrultusunda çalışıyorum. 10 güne kadar takımla olan beşe beş antremanlara katılacağım. Şu anda kondisyon ve ağırlık çalışıyorum. Takımda bulunan genç arkadaşlarımın tecrübelerimden yararlanması için elimden geleni yapıyorum. Milli Takım`da olmaktan çok mutluyum“ şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri