noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Hedeflediğimiz Dereceyi Elde Edeceğiz

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları hazırlıklarına devam eden Kadın Milli Takım`da, takım kaptanı Nevriye Yılmaz, gruptan rahat bir şekilde çıkacaklarına inandığını söyledi.
Nevriye Yılmaz, “Çok genç bir kadroyla Sırbistan`a gidildi. Çok eksiğimiz, sakatımız var. Kadroda geçen yılki takımdan çok az sporcu kaldık. Tabi ki bu, sadece eleme grubu maçları için böyle olacaktır diye tahmin ediyorum çünkü gruplardan çıkıp Avrupa Şampiyonası`nda oynarsak zorlanabiliriz. Orası çok farklı bir kulvar. Tecrübeli oyuncularımıza ihtiyacımız olacak. İnşallah daha fazla fire vermeden Avrupa Şampiyonası`na katılacağız ve orada da yıllardır hedeflediğimiz dereceyi elde edeceğiz. Grubumuzdaki rakiplerimiz diğer rakiplere oranla daha kolay gözüküyor. Ama buna kanmamalıyız. İlk ikiye girip Avrupa Şampiyonası`na katılacağız. Çünkü yıllardır buraları kolay geçiyoruz. Burasının bizim yerimiz olmadığını düşünüyorum“ dedi.
Nevriye, kendi çalışmaları hakkında “Önümüzde çok uzun bir maraton olduğu için bana yapılan program doğrultusunda çalışıyorum. 10 güne kadar takımla olan beşe beş antremanlara katılacağım. Şu anda kondisyon ve ağırlık çalışıyorum. Takımda bulunan genç arkadaşlarımın tecrübelerimden yararlanması için elimden geleni yapıyorum. Milli Takım`da olmaktan çok mutluyum“ şeklinde konuştu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst