- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İki konu açtığım için özür dilerim isterseniz diğer konuyu kapatabilirsiniz.
Olayı şöyle anlatıyım bir ara oyundan atmıştı sonra tekrar girdğimde çarım silinmiş yerine lwl 0 yazan ve ismi olmayan bi karakter oluşmuştu oyunu baslaştıyorum ama oyun açılmıyodu ve hala öyle bugda kalan karakterim editli sura idi bütün emeklerim boşa gitsin istemiyorum lütfen yardım edin.
Karakter Adı: StaLqeR dı
Ely1 Mavi Bayrak.
Hesabım 1 yılı aşkın bugda bir kaç kere yazdım foruma ama yardım eden olmadı şimdi yine şansımı deniyorum. Eğer yetkili biri gelirse kullanıcı adı ve şifre gibi bilgileride veririm
Eski:
Yeni:
Videoyu uzatamadım netim çok yavaş yüklenme sorunu yaşıyorum ama tekrar söylüyorum yetkili biri yardım ederse kullanıcı adı ve şifre verebilirim.
@admin; @erdemaa; @bakar52; @Shorty;
@Aslan57x;
Olayı şöyle anlatıyım bir ara oyundan atmıştı sonra tekrar girdğimde çarım silinmiş yerine lwl 0 yazan ve ismi olmayan bi karakter oluşmuştu oyunu baslaştıyorum ama oyun açılmıyodu ve hala öyle bugda kalan karakterim editli sura idi bütün emeklerim boşa gitsin istemiyorum lütfen yardım edin.
Karakter Adı: StaLqeR dı
Ely1 Mavi Bayrak.
Hesabım 1 yılı aşkın bugda bir kaç kere yazdım foruma ama yardım eden olmadı şimdi yine şansımı deniyorum. Eğer yetkili biri gelirse kullanıcı adı ve şifre gibi bilgileride veririm
Eski:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yeni:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videoyu uzatamadım netim çok yavaş yüklenme sorunu yaşıyorum ama tekrar söylüyorum yetkili biri yardım ederse kullanıcı adı ve şifre verebilirim.
@admin; @erdemaa; @bakar52; @Shorty;
@Aslan57x;
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Tıcket Yollamayı Denedın mı
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Tıcket Yollamayı Denedın mı
abi ticket derken ? bilmiyorum ama destek sistemine başvurmuştum ordan yanıt gelmemişti bide siteden hesabımı kurtar gibi şeylere başvurdum ama oda işe yaramadı en son foruma yazdım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)