noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely 3 sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morphou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkay şu şamanların düz 6-7 k vurmalarına bir çözüm bul hiçbirşey fayda vermiyor blokmuş büyümüş çanmış hiçbirinin faydası yok sadece 2 sn geç ölüyoruz.
Oyunda haksızlıktan başka birşey değil bu durum.

@Shorty; Oyun oynanmıyacak durumda .Önüne gelen saman acıyor ? bu ne isdir. 12 k duz yedım 6 yıllık hesap 2009 da girdm. suan 12 k bır samandnyedım toplum. a bide 1-1 de 5 kyıorsn zaten 21 k can var toplumda .4 tane sallıyor yerde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben yanlış hatırlamıyorsam, M2-TR forumunda çok ateşli bir tartışma olmuş ve çözüme yaklaşılmıştı, iki taraf da anlaşmıştı şamanların düz çok attığına ve bir ortak çözüme varılıyor gibiydi, ne olduğunu hatırlamıyorum ama oluyordu yani. Benim çözüm önerim, ilk önce şu yeni dönüşüm işini düzeltin. Muho dönüşmüyormuş, tritona çift yarı gelmiyor, zaten + basmak için de milyon tane intikam isteniyormuş, o intikam işini 90 silahlarına kadar çok abartmışsınız öyle düşünüyorum. Neyse, sonra da şamanın delici hasarı düşürülebilir. Ama şamanların da kızma hakkı var,şaman dizmek çok pahalı.

Oyuna denge gelmesi şart önüne gelen şaman açıyor artık.

aynen Bro . Hep Böylemi :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri