HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle ; İyi Forumlar Konum Yanlış Bölümdeyse Taşınmasını rica ederim ..
Arkadaşlar Metin2 Private Server Satın aldım 3 Gb Korumaları Vs . Gayet Güzel Ama Tr de daha mühim işlerim olduğu için Pvp nin ayarlarını bitiremedim ve user tutturamadım ek olarak sınavlarım başladı pek fazla server ile ilgilenemiyorum
O yüzden Private Serverimi Devir Etmek istiyorum Uygun Fiyata devir edilicektir .
İletişim < Tıklayınız
skype adresim var ama pek fazla giremiyorum skype > mert.zipli <
Arkadaşlar Acele Etmenizi Tavsiye Ederim Serverin Sadece 1 Günü Kalmıştır .
Telefon No ; Facebook Üzerinden Verilir . İletişim Yazısına Tıklayıp Ekleyiniz Kesinlikle Dolandırma , Kandırma , Edepsizlik , Gibi Rezillik yaratıcı Düşüncelerle gelmeyiniz .
Not : Sadece Mobil Ödeme Geçerlidir .
Server Kampanyalı Olarak Satın alınmıştır Hiçbir Sorunu Yoktur . Devir Alıp Aylık Ücretini Ödedikten sonra Yapmanız Gereken Tek Şey Filesinizi Kurup Keyfini Çıkarmak .. İyi Forumlar Dilerim .
Arkadaşlar Metin2 Private Server Satın aldım 3 Gb Korumaları Vs . Gayet Güzel Ama Tr de daha mühim işlerim olduğu için Pvp nin ayarlarını bitiremedim ve user tutturamadım ek olarak sınavlarım başladı pek fazla server ile ilgilenemiyorum
O yüzden Private Serverimi Devir Etmek istiyorum Uygun Fiyata devir edilicektir . İletişim < Tıklayınız
skype adresim var ama pek fazla giremiyorum skype > mert.zipli <
Arkadaşlar Acele Etmenizi Tavsiye Ederim Serverin Sadece 1 Günü Kalmıştır .
Telefon No ; Facebook Üzerinden Verilir . İletişim Yazısına Tıklayıp Ekleyiniz Kesinlikle Dolandırma , Kandırma , Edepsizlik , Gibi Rezillik yaratıcı Düşüncelerle gelmeyiniz .
Not : Sadece Mobil Ödeme Geçerlidir .
Server Kampanyalı Olarak Satın alınmıştır Hiçbir Sorunu Yoktur . Devir Alıp Aylık Ücretini Ödedikten sonra Yapmanız Gereken Tek Şey Filesinizi Kurup Keyfini Çıkarmak .. İyi Forumlar Dilerim .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)