InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Virtual Pc Start Veremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dark Night
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 707

Dark Night

Level 4
TM Üye
Konular
58
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Daha düne kadar birşey yoktu ve virtual pc açıp kendi filesli serverime start verirken

"The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host."

Hatasını alıyorum acil yardıma ihtiyacım var 1 sorunu çözüyorum öbürü baş belası oluyor.
Bu arada 4 kez silip yükledim oturumu kapatıp denedim tık yok ya bütün filesi sildim sabit ıp kurucam busefer ama hata alıyorum

Güncel

Metin2 Site Tasarımı Metin2 Files Kodlama Metin2 Server Kurma (Hamachi-Vps) Metin2 ile ilgili daha bir çok sorun çözümü ve Ücretsiz Destek İçin Burdayım...

Skype Adresim: metin2destek1

Belgelerime Gir Ordaki Virtual Pc Machines Gibi Birşeyler yazar ona gir onun içindekileri sil çok yer kapladıgı için makineyi açmıyor ayrıca virtual pc yerine vmware kurmalısın daha sağlam olur.

beyler kendi pc mize hostingden aldıgımız gibi server açamıyozmu ya illa mc settenmi giricek userler ? başka yolu yokmu direk indirip oyunu girsinler hostingden alınmış gibi ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri