Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sözde TR tarzı.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 627
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyuna başlamadan evvel bize tamamen TR tarzı bir server olacağı söylenmişti.Şu anda eser yok ! gerçektende büyük ayıp ettiniz emeklerimize sahip çıkmadınız.!.Oyunun şimdi eski haline dönmesini beklemiyorum.Çocuk oyuncağımı bu ? sürekli değiştirip eski haline getiresiniz.Bari bi anket yapsaydınız sonuçta serveri adminler değil bizler oynuyoruz.Şu anda serveri bıraktım birdahada elymt2 serveri ağzıma almayacağım.İlerde ely5 açarsınız %100 TR tarzı olur 1 ay sonra ely3 gibi yaparsınız !.Artık güvenim kalmadı...Konumun kapatılacağını bildiğim halde bunları buraya yazıyorum...2 3 Gün sonra zaten ely4 diye birşey kalmıyacak :).Bu konuyu buraya açma sebebim sadece shorty veya adminlerden neden böyle birşey yaptığınızın yanıtını istiyorum.Herkes biliyorki önceki files daha iyi ve oynanılabilirdi.

İyi forumlar...:mad:

Bu konu hakkında epey bi Konu açıldı dosdum bırakdıysan güle güle. Yapacak birşey yok bizimde emeklerimiz boşa gitti yapacak birşey yok elden birşey gelmez. :)
Reel de başarılar.

MikoBey

Bu konu hakkında epey bi Konu açıldı dosdum bırakdıysan güle güle. Yapacak birşey yok bizimde emeklerimiz boşa gitti yapacak birşey yok elden birşey gelmez. :)
Reel de başarılar.

MikoBey

Tamam hadi muharabe dönüşmez anlarımda sürgünden düşen itemler tek yarılı olucak önceden çift yarılı yapanlar ne olucak ? :)

Donusumler konusunda sonuna kadar arkanizdayim. Ama artik hic birşey yapilmaz sanmiyorum bu boyle devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri