- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhabalar,
Elimde olan bazı videoları sizlerle paylasmak istedim,video'da ki damageler sadece kayda alinan damagelerdir..Video kapaliyken,ayni karakterlere daha yuksek damageler attigim zamanlar olmustur..
İyi Seyirler...
Video Link :
Elimde olan bazı videoları sizlerle paylasmak istedim,video'da ki damageler sadece kayda alinan damagelerdir..Video kapaliyken,ayni karakterlere daha yuksek damageler attigim zamanlar olmustur..
İyi Seyirler...
Video Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hiç şaşırmadım! Yine Hellsing klasiği... Eline sağlık Mehmet abi.
- Konular
- 411
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bana şeftali basıyor demiş bu arkadaş demişin ama karıştırmışın ben hiçbir zaman öyle birşey iddia etmedim o damageyi atmandaki sebeb ileride 2 okçunu kesmiştim üstümde nınja kalkanı ve deri takılıydı çift el savunmam benım su an zaten az bide deriyi takmıştım 25 30 civarıydı üstelik Candy adlı şamanını peşinden ayırmıyorsun sürekli + alarak dolaşman enteresan.Sana +sız 12k hamle atmıştım ama ıhtıyacm olmadığı için çekme gereği duymuyorum dediğin gibi kesilemeyecek karakter yoktur..