- Konular
- 53
- Online süresi
- 48m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet arkadaşlar yenı market beraberınde bıldığımız efsunlar dışında bılemdığımız 1 suru efsun getırmışler bu bılmedığımız efsunlar ne işe yarıyor yada oyunda çalışıyormu çalışmıyormu onu bıle bılmıyoz yetkılıerde bunuların çalışıp çalışmadığı yada ne işe yarıyor açıklamalarını ısterdım not mesala hp uretımı oyunda çalışmıyor buu çalışmadığı halde neden markete konulmuş bılmeyen pleyırler çok sonuçta para verıyoz 1 açıklık getırlmesı lazım saygılarımla NOT ADMINDEN AÇIKLAMA BEKLIYORUM BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BILMEDIĞIM BIŞI OLRSA ADMIN YADA OYUN YÖNETIMI BANA AÇIKLAMAK ZORUNDA NOT NOT KONUM KAPATILIRSA TEKRAR AÇARIM
Son düzenleme:
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet arkadaşlar yenı market beraberınde bıldığımız efsunlar dışında bılemdığımız 1 suru efsun getırmışler bu bılmedığımız efsunlar ne işe yarıyor yada oyunda çalışıyormu çalışmıyormu onu bıle bılmıyoz yetkılıerde bunuların çalışıp çalışmadığı yada ne işe yarıyor açıklamalarını ısterdım not mesala hp uretımı oyunda çalışmıyor buu çalışmadığı halde neden markete konulmuş bılmeyen pleyırler çok sonuçta para verıyoz 1 açıklık getırlmesı lazım saygılarımla NOT ADMINDEN AÇIKLAMA BEKLIYORUM BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BILMEDIĞIM BIŞI OLRSA ADMIN YADA OYUN YÖNETIMI BANA AÇIKLAMAK ZORUNDA NOT NOT KONUM KAPATILIRSA TEKRAR AÇARIM
Benden Sana Tavsiye Bıldıgın Efsunlardan Şaşma (Zeka Krıtık Buyu Hızı Canlılık Vb.) Bu Efsunlar Denenmıs Ve Onaylanmıs Dıger Efsunlar Çalısmıyor
Bu Sözüm ely#2 İçin.
- Konular
- 53
- Online süresi
- 48m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
tafsıyen içın teşekur ederım dığer efsunlar çalışmıyorsa nedenn konulmuş markete bız o zaman boşu boşuna para verıyoz madem çalışmıyorlarsa neden pleyırlerı bılgılendırmıyorlar
Benden Sana Tavsiye Bıldıgın Efsunlardan Şaşma (Zeka Krıtık Buyu Hızı Canlılık Vb.) Bu Efsunlar Denenmıs Ve Onaylanmıs Dıger Efsunlar Çalısmıyor
Bu Sözüm ely#2 İçin.
- Konular
- 53
- Online süresi
- 48m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
Guncel
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim çalışmayan efsun yoktur. mesela sen %100 kılıç savunması yaptın ama damage yiyorsun bunun sebebi GM bunu 120 veya daha fazla yapmış olmasıdır zeka kritik gibi efsunlar direk statüyü etkiliyor. Bunun için Ely2 de tercih edilen efsunlar bunlar.