xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oyundaki Denge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yakında Şaman Server Diye isim değişikliği olucak serverda :)

Yapcak bişey yok İllaki bi karaktere açık olacak full savunmayla ben bu kadar damage yemiyorum sözde 10 k Lakin bununlada igili bi çalışma olduğunu düşünmek gerek bu kostümler kemerler vs vs oyuna boşuna eklenmedi elbette atak yönündende değişti ama dizen diziyo bunda bi yanlışlık görmüyorum şahsen + samana karsı büyü sav vs sayesinde zaten skil yemiyosunuz buad bi denge değilmi skil yerine düz vuruş .s .s bide bu açıdan düşünmek lazım

Boyle Konular Acmaniza Gerek Yok...
İyi Forumlar Dilerim...

Şaman Olduğun Belli Serverde Ely 3 .
Konu açıp açmayacagımızı Sanamı sorcaz.
Biz Hakkımızı Savunuyoruz. Herkez Savascı Nıjja Surayı Bırakıp Şaman Olsun Hade.
Ben 6 Yıldır Mmomt2- Elym2- Bünyesinde.
Mars Serverinde 6 yıl Nijja Oynadım . Nezaman . Bu Çana ort olayı geldi.
Oyun Bozuldu .
Şunuda Söyliyeyim .Şaman Oynamanın Bir Zevki .Yok. Sende Biliyorsun . Savaşcı Nıjja Oynayıp . bire bir adamla kapısmak Daha Zevkli.
Kime Sorarsan sor uzakdan Skıll atmayla . Oyunun Tadı .Çıkmıyor. Bire Bir İç içe savaşacaksın .
Benim Görüşlerim . Böyle. Adama 6 yıllık Çara . Düz 3 kere Vuruyorsa . Başlarım .Böyle Oyuna. Oynamam Bırakırım Daha iyi.
6 Yıldır. Ben Şaman Oynayanların artıgını . Son 3 ay da gördm.
9 K vuran adam var .adam benim attıgım skilin 3 katını vuruyor. Buna Bir Çara Bulunması lzm. Direk Şamanın elındekı Ortu Cıkarın.
Siz İtemleri . Oyunda Deneyin Sonra Piyasaya Sürün. @Shorty; @admin; @bakar52; @erdemaa; @Aslan57x @Dragonmt2;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapcak bişey yok İllaki bi karaktere açık olacak full savunmayla ben bu kadar damage yemiyorum sözde 10 k Lakin bununlada igili bi çalışma olduğunu düşünmek gerek bu kostümler kemerler vs vs oyuna boşuna eklenmedi elbette atak yönündende değişti ama dizen diziyo bunda bi yanlışlık görmüyorum şahsen + samana karsı büyü sav vs sayesinde zaten skil yemiyosunuz buad bi denge değilmi skil yerine düz vuruş .s .s bide bu açıdan düşünmek lazım

Sende şamansın sanırım. Aksi halde şuan ki durumu savunmanın bi mantığı yok. 40 şaman savunması olan 4-5 kere çan sallamaya ölürse oyunda bir adaletsizlik var demektir. 40 savaşçı sav yap üstüne titan tak bakalım güneş kılıcıyla kaç yiyeceksin. Bide şaman savunma yap titan koy düz kaç yiyeceksin. Şamanlar ellerine becerili çan alınca güneş kılıcından daha fazla vurabilirler. Önce sen şu beceri olayını dene sonra skil atamıyorlar de. Düz vuruş olayı zaten vardı. Ama çanın ucuna atom bombası takmış gibi vuruyor şuan. Eskiden böyle değildi. Hp üretimi yapınca kurtarırdık. Şimdi oda olmuyor ki. Saldırı hızı da 50 zaten çanın. Ne olduğunu anlamadan yerdesin. Önce biraz empati yapın sonra konulara yorum yazın.

Yarım savunmanın çok damage yemekmi bunun neresi savunma .s .s Yanlış sadece saman savunması nedir abi ya çan savunman kaç loncalık ? Kimiside çıktım denedim diyor abi sen Çift el savunmasını 0 yap savaşcı savunmasını 40 şimdi damage yada düz vuruş yap sanırım bi yanlışlık olacaktır onların atağıda yüksek kalsırılsın deişim yapılsın gibi cümleler kurulacaktır özellikle söyledim söylüyorum oyunda denege herzaman var sadece olaya nasıl ve hangi açıdan bakacağınızı bilmiyosunuz Bu arada bende bi samanım Bekchy . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri