kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyundaki Denge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

RUNİKİN SALDIRI DEĞERİ 500 SALDIRI HIZI 50 .EK OLARAK BÜYÜLÜ SALDIRI DEĞERİ BULUNMAKTA.
RİVULET BICAGININ 275-300 SALDIRI HIZI 45.

@Shorty; Gerekli Açıklamayı Yapar. Bence Durumlar Eşit. Birinin Saldırı Değeri Çok Çok yüksek.
5 Yarı Fazla Diye Kıyamet İ koparmanın .Anlamı Yok.

105 level çanların 35 yarı olması çok saçma olmuş zatne 20 yarıyken yeterince yiyorduk bununla ilgilenilinirse sevinirim.

Turkolarda aynı ben oyunu bıraktım 60 büyü savunmam vardı oldu 55 var elimde güneş kılıcımıdır nedir herneyse anlamadım ondan birşey zaten suralarla bile ws atamıyorum artık oyunun ne anlamı kaldı ezik olduktan sonra sen ne yaparsan yap ister atak diz ister savunma oyunda denge yoksa hiçbirşey değişmez benden size tavsiye yol yakınken bırakın oyunu

Okçunun yayının düzelmesi lazımdı zaten kuş var herkes beleşten 20 ok kazanıyor , şamandaki aşırı dengesiz düzene bir el atılması lazım 45 şaman savunma dizdik vuramasınlar diye ki tam vuramamaya başlanmıştı 15 yarı extra ile tekrar şamanlar 3-5 k arası değer görmeye başladı , ne yapmamız lazım 80-90 şaman savunması mı dizicez ?

Şu samanlarin düz vuruş değerlerine bir çare bulunması gerekli gerçekten biz skille 2-3k zor vururken samanlar bir düz vuruşta 5k atıyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri