HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dönüşümler Geldi. Gelmesine Ama . Çok Saçma Bir sisteminiz var.
Editsiz Emek Sv . Tamam Normal. Ama 90 lvllık Gün BETA OLMADIKDAN SONRA. HANGİ PVP DE GÖRDÜN DESENİZ.GÖRMEDIM BOYLE
BİR EŞİTSİZLİĞİ.
İNTİKAM BOSS LARDAN CIKSIN. 1.5 T YE INTIKAMMI OLUR.BU NASIL DAVA.
BETA GELDİ . GELMESİNE PARASI OLANA GELDİ. OYUNA YENI BASLAYANLAR BİŞE YAPAMAZ BUNDAN SONRA.
USER KAYBI. 90 LVL LIK SILAH DIREK 105 LVLIK SILAH OLCAK.YADA HİÇ GELMEMESİ LZMDI.
İNTİKAM BOSS LARDAN CIKACAK . BOYLE DUZEN SAGLANIR. YOKSA GERİSİ FASA FİSO
Editsiz Emek Sv . Tamam Normal. Ama 90 lvllık Gün BETA OLMADIKDAN SONRA. HANGİ PVP DE GÖRDÜN DESENİZ.GÖRMEDIM BOYLE
BİR EŞİTSİZLİĞİ.
BETA GELDİ . GELMESİNE PARASI OLANA GELDİ. OYUNA YENI BASLAYANLAR BİŞE YAPAMAZ BUNDAN SONRA.
USER KAYBI. 90 LVL LIK SILAH DIREK 105 LVLIK SILAH OLCAK.YADA HİÇ GELMEMESİ LZMDI.
Dönüşümler Geldi. Gelmesine Ama . Çok Saçma Bir sisteminiz var.
BİR EŞİTSİZLİĞİ.
95 Silahları daha önceden normal oyuncular tarafından elde edilemiyordu, 95 Silahları Nesne market itemleridir ve 90 ==> 95 ==> 105 şeklinde dönüştürülme gibi bir durumu yok, Bu yüzden daha önceden 50 TL ödeyerek bu itemi satın alan oyunculara 105 dönüşümünü ücretsiz yaptık.
Boşa çıkan 95 Seviye itemleride 105 Seviye arasındaki uçurumu kapatmak için ikinci bir güncellemede sizlere sunulacaktır.
Yapılacak tüm çalışmalar bittikten sonra.
80 ==> 85 ==> 90 ==> 95 Tüm oyuncularımız tarafından dönüştürülecek.
105 Seviye silahlarıda eski usulü bozmamak adına nesne marketten satışına devam ettirilecek. Nesne market sistemimize ödeme yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok oyun içerisinde hizmetinize sunduğumuz Kristal Transferi özelliği ile başka oyunculardan T karşılığı 105 seviye itemler için gerekli olan 50 Kristal bakiyesini satın alabilirsiniz.
Yıllardır sizlere sorunsuz bir hizmet için çabalamaktayız bu değişiklikler oyuncularımızı memnun etmek amacıyla yapılmaktadır ve kesinlikle ticari anlamda herhangi bir katkısı beklenmemektedir
Son düzenleme:
Shorty sorun intikam 1.5-2T oldu bile 1 tanesi ama ely3 de intikam sayısı az çok intikamı olan kişilerde satmıyor yada fiyatlarının artmasını bekliyor.Arkdaşın dediği gibi bosslardan kayayı kesince intikam verebilir.Yoksa yeni başlayan arkadaşlar için betayı geçtim c9 bile bulmak veya basmak zor olucak.
@Shorty;Shorty sorun intikam 1.5-2T oldu bile 1 tanesi ama ely3 de intikam sayısı az çok intikamı olan kişilerde satmıyor yada fiyatlarının artmasını bekliyor.Arkdaşın dediği gibi bosslardan kayayı kesince intikam verebilir.Yoksa yeni başlayan arkadaşlar için betayı geçtim c9 bile bulmak veya basmak zor olucak.
Moderatör tarafında düzenlendi: