HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
erdemaa kardesim onceki konuyu kilitledigin icin yaziyorum bunu.duyurularda ely3 ve 4 icin degisti diyor.Sadece Ely3 icin bile degismis olsa ordada 100kusur intikam var elimde kalmasini istemem.Sordugum soru: turkuazlari +larken artik intikam istemeyecekmi 00:00dan sonra
Pardon ben oradaki leveller ilgili anladım
.
Güncellemeden sonra aynen konu da yazılanlar gibi olacak dönüşümler de istenen itemler.Ely #3 ve Ely #4 Sunucularında Yüksek seviye artılama itemleri ve artılama oranlarında değişiklik yapıldı diye başlık da belirtilmiş.
.Güncellemeden sonra aynen konu da yazılanlar gibi olacak dönüşümler de istenen itemler.Ely #3 ve Ely #4 Sunucularında Yüksek seviye artılama itemleri ve artılama oranlarında değişiklik yapıldı diye başlık da belirtilmiş.
yüksek seviye +lama itemleri ucu açık bir açıklama olmuş.Acaba betalar içinmi geçerli sadece
yüksek seviye +lama itemleri ucu açık bir açıklama olmuş.Acaba betalar içinmi geçerli sadece
http://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/2980118-ely-4-silah-amp-zirh-donusumleri.html bu konuya göz atın halen aklınız da soru var ise konu altından yazın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)