HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1100TL MAASIM VAR YEGENİM SEN CANINI SIKMA GEL DİORUM NUFUSUMA ALAYIMULAN NE LALE COCUKSUN :d
senin o 1 ay boyunca milletin ağız kokusunu çekerek kazandığın 1100 tl benim sadece keyfime gore harcadığım para gel senin de soy adını Çebi yapayım da biraz yuzun gulsun

[sıze=4][ı]ben mi demişim ne hali varsa gorsun diye hatırlarsan serhat sana yeşillenirken ben yine melikeyi desteklemiştim hemşerim olduğu için[/ı][/sıze]
ulan cebi gelipte bana eskilerden bahsettircen ya
cebi yegenim sen eskiden bana edit cekin demedinmi
cebi yegenim ii dinle sen benden 3 sene önce her grün yerde t istemedinmi
3üncüsüde koraya dioki arkadas sandım faceden sifre verdim sen okadar safmısın gt ilkokul cocunu kandır

şaka gibi ya sen daha konusuyonmu çağlar :d yunusun sana cevabını bıle hatırlıyorum sen neyın kafasıdnasın görende ınanır ya aman tanrım :d
Ulan Pale Bi aynaya bak Sonra kaç yaşındayım diye düşün Sonra Aynaya yaklaş Bıyıklarına bak Sonra deki çağlar red ettim ahaha

ulan cebi gelipte bana eskilerden bahsettircen ya
cebi yegenim sen eskiden bana edit cekin demedinmi
cebi yegenim ii dinle sen benden 3 sene önce her grün yerde t istemedinmi
3üncüsüde koraya dioki arkadas sandım faceden sifre verdim sen okadar safmısın gt ilkokul cocunu kandır![]()
bak şimdi serhat eğer 2 gram adamsa kule onunde gece 3-4 gibi sana yeni edit titan yaparız dedi de ben istemem dedim mi demedim mi

3 sene once t istedi diyorsun ula Allahtan kork be ben senden ne zaman t istedim ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)