PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

:d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[sıze=4][ı]sen mi bana edit verdin :d o kadar editi sen verdin demek bana hee vay anasını :d benzin istasyonunda çalısan herife bak sen :d anladım ya bunların hepsi bahşiş vermedim diye oluyor :m08:[/ı][/sıze]

serhat abin savascı setni dizdi benim suralıklarla adam kestin benim set aya yaptın:)
sen kim bana bahsis vermek kim :) baba parası yemeye fevam et olum babanın parası biterse nufus cüzdanını al nüfüsüma alayım seni :=)

inkar et çağlar :DSA:DAS bilen biliyor yorma kafanı

ya Çağlarım ben burda her şeyi soylemiyorum ama Koray da bilir ki zamanın da Çebi ne tatli gamzelerin var , çebi nerdesin falan filan daha bir dunya şey bunları diyen kişi şimdi kalkmıs zamanın da size çok koydum diyor. faceden surekli mesaj atan Watshappdan surekli ses yolla diyen hatta Watchsapp konusmaları hala durur, sabahları gunaydın diye mesaj atardı ben 5 te cevam verirdim tirip atardı şimdi ise dediklerine bak faceden mesaj ata ata eski kız arkadasımdan bile posta yemişti unutmus o gunleri :m08: @Juchei;

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya Çağlarım ben burda her şeyi soylemiyorum ama Koray da bilir ki zamanın da Çebi ne tatli gamzelerin var , çebi nerdesin falan filan daha bir dunya şey bunları diyen kişi şimdi kalkmıs zamanın da size çok koydum diyor. faceden surekli mesaj atan Watshappdan surekli ses yolla diyen hatta Watchsapp konusmaları hala durur, sabahları gunaydın diye mesaj atardı ben 5 te cevam verirdim tirip atardı şimdi ise dediklerine bak faceden mesaj ata ata eski kız arkadasımdan bile posta yemişti unutmus o gunleri :m08: @Juchei;

Yemin ediyorum Real de tanısam bunu Kardeşim diye severim :D (ELDİVENLE)

SNİNDE AMCANIN KIZI BANA ÖLE DİODU :m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri