Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

:d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

he bu arada burak şeref öyle demedi burak 5-6 kere loncaya gel dedi kırmak istemedım girdim dedi geçenkı savasta :DD: çok konusma açıkların dökuluyor
kıramadım ve gttim dedim biliyorsun dimi ?iyikinede girmişim beter oldunuz savaşta.

nerde oldugum bellı ne koymusum ssana ben ya oyuna geldıgımde oo polen hanım loncama gel kız falan fistan kırmızı olduk düşman kesıldın :D sımdı mıllet kalkıp senın lafına mı ınanacak :D allah'a şükür nerde kımle oldugum bellıdır bellı olmayan ağzı hoşaf olan düşünsün

sen bunlar ı bana mı soyluyorsun :D

hahaha yanlış burak koçum :D işte 2 tane Burak'ı bile ayırt edemiyecek birisin sen :D

3 sene önce kimdin ki sen adın bile daha bu sne duyuldu bizle takılınca gündeme geldin la:) editin yoktu verdik sura itemşn yoktu verdik vs attın :) sonra da anilerine sekil yapmaya hakın varmı sence ilerde oyna yawrum hadi nas

3 sene önce kimdin ki sen adın bile daha bu sne duyuldu bizle takılınca gündeme geldin la:) editin yoktu verdik sura itemşn yoktu verdik vs attın :) sonra da anilerine sekil yapmaya hakın varmı sence ilerde oyna yawrum hadi nas

sen mi bana edit verdin :D o kadar editi sen verdin demek bana hee vay anasını :D benzin istasyonunda çalısan herife bak sen :D anladım ya bunların hepsi bahşiş vermedim diye oluyor :m08:

nerde oldugum bellı ne koymusum ssana ben ya oyuna geldıgımde oo polen hanım loncama gel kız falan fistan kırmızı olduk düşman kesıldın :D sımdı mıllet kalkıp senın lafına mı ınanacak :D allah'a şükür nerde kımle oldugum bellıdır bellı olmayan ağzı hoşaf olan düşünsün

aHAHAHA Lan 14 Yaşındaki çocuk Sen kmsnki reddimle melikeye gittin diyon :D Ahahah Paleye bak ya :D Çocuğa realde iş olmayınca Oyuna atmışlar valla biri traş etsin şunu :D Bunda tüğde çıkmamıştır la ? @WatchOurLove;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri