- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bence İyi Bir Bilişim Her Hataınızı Duzeltmeye Calısıo
%100 Güvenilir
%100 Güvenilir
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne kadar şikayet konunuz olsa bile müşteriye verdiyiniz emeklerden dolayı yinede bi teşekkürü hakediyorsunuz gerçekten başarılar dilerimMerhaba arkadaşlar ,
UlusalSunucu olarak 5 aydır forumda kesintisiz hizmet veriyoruz. En uygun fiyatlardan paketler oluşturarak herkesin faydalanmasını sağlıyoruz. forumda açılan şikayet konularının çoğunluğu bize ait farkındayız bizde. Bunların sebebi destek ekibindeki çalışan yetersizliğiydi. Ekibi doldurmaya başladık. Biliyorsunuz sanal ortamda güven 0 dan başlar. Ve bir işte güvende çok önemlidir. Sonuçta güvenliğinizden bizler sorumluyuz. Çalışan alırken titiz olmamız gerekiyor. Çok iyi bir firma değiliz belki ama en iyisi olma peşindeyiz. Eksikliklerimizi gördükçe tamamlıyoruz. Hakkımızdaki iyi veya kötü yorumlara açığız. Eksikliklerimizi bize bildirmeniz bizim için çok önemli. Bu eksikliklerimizi tamamlayıp daha kaliteli hizmet sağlamk istiyoruz. Bu konudaki düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız minnettar kalırız![]()
- Konular
- 38
- Online süresi
- 5m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
3 aydır ulusalsunucu ile çalışıyorum en ufak sıkıntı yaşatmadılar her bilişimin sorunları olabilir önemli olan sorunu çözmek piyasadaki çoğu bilişim sorunları çözmektense kaçıyorlar.
Sametmt2
Sametmt2
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
iyi bir firmasınız ama teslimat süreniz çok geç. o yüzden sizden almadım ama sağlamsınız
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Güzel bir bilişim fakat teknik destekte sikinti var Ticketlerde vs.daha çok eleman alması şart benim gördü 2 tane aktif calisan var.eleman alimi icin buraya ve aktif oldugunuz baska forum varsa orayada eleman alim icin ilan vermelisiniz. Fakat anksoft gibi olmasin adam temmuzdan beri eleman ariyo
http://www.turkmmo.com/metin2-game-...nksoft-calisacak-bir-gorevli-aramaktayiz.html biri suna soylesin çok seçici, guven önemli tammda sanki CİA in bütün bilgilerini adam barindiriyo.. Neyse lafi çok uzattım. Öyle olma
konudan sapmayalim .s 2. Bir konu ise artik 3 GB 35 kampanyası bayatladi şöyle 5 GB 20tl yap 1 sene basmayan ne olsun
Not: bide benim oyundaki sikinti hala duzelmedi .
Arif Fidanlı
http://www.turkmmo.com/metin2-game-...nksoft-calisacak-bir-gorevli-aramaktayiz.html biri suna soylesin çok seçici, guven önemli tammda sanki CİA in bütün bilgilerini adam barindiriyo.. Neyse lafi çok uzattım. Öyle olma
konudan sapmayalim .s 2. Bir konu ise artik 3 GB 35 kampanyası bayatladi şöyle 5 GB 20tl yap 1 sene basmayan ne olsun
Not: bide benim oyundaki sikinti hala duzelmedi .
Arif Fidanlı
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)