Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

UlusalSunucu nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UlusalSunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence İyi Bir Bilişim Her Hataınızı Duzeltmeye Calısıo :D

%100 Güvenilir

Merhaba arkadaşlar ,

UlusalSunucu olarak 5 aydır forumda kesintisiz hizmet veriyoruz. En uygun fiyatlardan paketler oluşturarak herkesin faydalanmasını sağlıyoruz. forumda açılan şikayet konularının çoğunluğu bize ait farkındayız bizde. Bunların sebebi destek ekibindeki çalışan yetersizliğiydi. Ekibi doldurmaya başladık. Biliyorsunuz sanal ortamda güven 0 dan başlar. Ve bir işte güvende çok önemlidir. Sonuçta güvenliğinizden bizler sorumluyuz. Çalışan alırken titiz olmamız gerekiyor. Çok iyi bir firma değiliz belki ama en iyisi olma peşindeyiz. Eksikliklerimizi gördükçe tamamlıyoruz. Hakkımızdaki iyi veya kötü yorumlara açığız. Eksikliklerimizi bize bildirmeniz bizim için çok önemli. Bu eksikliklerimizi tamamlayıp daha kaliteli hizmet sağlamk istiyoruz. Bu konudaki düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız minnettar kalırız :)
Ne kadar şikayet konunuz olsa bile müşteriye verdiyiniz emeklerden dolayı yinede bi teşekkürü hakediyorsunuz gerçekten başarılar dilerim

3 aydır ulusalsunucu ile çalışıyorum en ufak sıkıntı yaşatmadılar her bilişimin sorunları olabilir önemli olan sorunu çözmek piyasadaki çoğu bilişim sorunları çözmektense kaçıyorlar.
Sametmt2

iyi bir firmasınız ama teslimat süreniz çok geç. o yüzden sizden almadım ama sağlamsınız

Güzel bir bilişim fakat teknik destekte sikinti var Ticketlerde vs.daha çok eleman alması şart benim gördü 2 tane aktif calisan var.eleman alimi icin buraya ve aktif oldugunuz baska forum varsa orayada eleman alim icin ilan vermelisiniz. Fakat anksoft gibi olmasin adam temmuzdan beri eleman ariyo :D :D :D http://www.turkmmo.com/metin2-game-...nksoft-calisacak-bir-gorevli-aramaktayiz.html biri suna soylesin çok seçici, guven önemli tammda sanki CİA in bütün bilgilerini adam barindiriyo.. Neyse lafi çok uzattım. Öyle olma :D konudan sapmayalim .s 2. Bir konu ise artik 3 GB 35 kampanyası bayatladi şöyle 5 GB 20tl yap 1 sene basmayan ne olsun :D

Not: bide benim oyundaki sikinti hala duzelmedi .
Arif Fidanlı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri