Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamun aleykum hayırlı akşamlar kendı laptopum arızalandıgı için başka bi laptoptan oyunu kurdum ilk bilgisayarı açtıgımda tamam oyuna giriyor, çıkış yapınca bir daha giremiyorum. birde şöyle bir sıkıntı var program ekle kaldırda çıkmıyor elym2 diye bunun hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim. veya team wierr dan oyun yetkilisi biri yardım ederse sevinirim.
KaRSiyaKaLı½;16330360' Alıntı:Selamun aleykum hayırlı akşamlar kendı laptopum arızalandıgı için başka bi laptoptan oyunu kurdum ilk bilgisayarı açtıgımda tamam oyuna giriyor, çıkış yapınca bir daha giremiyorum. birde şöyle bir sıkıntı var program ekle kaldırda çıkmıyor elym2 diye bunun hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim. veya team wierr dan oyun yetkilisi biri yardım ederse sevinirim.
Sorun tamamen laptopunuzun aktif fonksiyonlarından kaynaklanıyor. Bilgisayarınızın fonksiyon yönetme kısmında bilgisayarı açarken izin verilen fonksiyonları kontrol ediniz orada ikinci bir seçenek olması gerekir yönetim kısmında kapatılan çalışanları geri başlatma gibisinden onda tik işareti varsa kaldır. Sürekli pc degismek zorundayken böyle bir problemle karşılaştım ve kendime çözüm üretmek için mevcut fonksiyonların izin yönetimini kurcalarken çözüm bulmuştum. Googlede daha geniş kitlede araştırabilirsin.
@admin ; imin dedigi gibi kısa yoldan çözümde olabilir.
Son düzenleme: