Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Yeni acılan serverde Mavi bayragın Cogunlugu Herzaman ust sıralarda. Ancak burdakı serverde Kırmızı Bayrak safi level kasıyor ve guzel bır loncaları var mavılerınde saglam loncası var. Nitekimki Sarılar her zaman zayıf kalmakta. Burda Bir ilki gercekleştirip. Sarı imparatorlugu daha kuvvetli yapmaya calısıyorum Ve bunu bana katılan lonca uyelerımızden yardımını beklıyorum. Ve sizleride Loncama Davet Ediyorum.
Loncaya Gelen Arkadaslara Elimden Geldi kadar Para ve İtem Yardımı Yapıcagımı hatırlayım. Ancak elimden geldigi kadar Cunkı emek server ve İtem para kasması zor bır yer. Size full +9 İtem dizemem yani
Lonca Adı: İNTiKAM
Loncanın bulunduğu server:
Loncaya ait video veya resimler(Olmasa da olur sizin için daha iyi olur olması): zamanla eklenecektir.
Loncanın TeamSpeak,Skype vs adresi: Skype veya team speak kullanmıyorum ancak face var onuda oyun ıcınden verebılırım forum ıcınde yasak. Ayrıca uyemız gelırse RC yuklerım ve konusabılırız veya skype yuklerım zamanla. Eger Loncanız varsa bıle toplu gelebılırsınız Herturlu yardım edecegım.
Loncanın üye sayısı ve başkanı: DeDeMaN
İletişim adresiniz (Sizden ricamız facebook gibi sosyal linkler vermeyin sadece skype ve msn adresiniz veriniz.)
Loncaya Gelen Arkadaslara Elimden Geldi kadar Para ve İtem Yardımı Yapıcagımı hatırlayım. Ancak elimden geldigi kadar Cunkı emek server ve İtem para kasması zor bır yer. Size full +9 İtem dizemem yani
Lonca Adı: İNTiKAM
Loncanın bulunduğu server:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
EFELER serveriLoncaya ait video veya resimler(Olmasa da olur sizin için daha iyi olur olması): zamanla eklenecektir.
Loncanın TeamSpeak,Skype vs adresi: Skype veya team speak kullanmıyorum ancak face var onuda oyun ıcınden verebılırım forum ıcınde yasak. Ayrıca uyemız gelırse RC yuklerım ve konusabılırız veya skype yuklerım zamanla. Eger Loncanız varsa bıle toplu gelebılırsınız Herturlu yardım edecegım.
Loncanın üye sayısı ve başkanı: DeDeMaN
İletişim adresiniz (Sizden ricamız facebook gibi sosyal linkler vermeyin sadece skype ve msn adresiniz veriniz.)
SİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ
EMEK SERVERİN EN İYİSİ VE KENDİ MAKİNAMIZDA ACTIĞIMIZ SERVERİMİZ
+250 ONLİNE SERVERİN 2. GÜNÜNDE
TANITIM KONUMUZ
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/2975218-m2-aros-emek-server-1-level.html
RC ADRESİMİZ : 6038461
EMEK SERVERİN EN İYİSİ VE KENDİ MAKİNAMIZDA ACTIĞIMIZ SERVERİMİZ
+250 ONLİNE SERVERİN 2. GÜNÜNDE
TANITIM KONUMUZ
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/2975218-m2-aros-emek-server-1-level.html
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RC ADRESİMİZ : 6038461