emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ekran Kartım Okunmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BONB Xiwang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar AVG sistem dosyalarımı hafifinden sildiği için sistemi geri yüklemeyi düşündüm tabi o günü de yedekleyerek. Sistem geri yüklendi fakat artık ekran kartım yoktu. Görüntüler hareket ederken sürekli takılıuyor bir orda biş burdagörünüyordu. Sistem geriyüklemeyi geri aldım fakat değişmei.

Son çare ekran kartını söküp taktım driverları 10larca kez farklı sürümlerde yüklemeye çalıştım. ATI yükleyecek gibi duruyor fakat o zamanda ekran bağdaştırıcı ATI yı algılamıyor.

Nvidia ayrı bir dünya gerekli dosya veya cihaza erişememkle ilgili bi hata veriyor inglizcesini tam hatırlamıyorum. Formatın yardımı dokunurmu yoksa benim ekran kartına el fatiha mı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar AVG sistem dosyalarımı hafifinden sildiği için sistemi geri yüklemeyi düşündüm tabi o günü de yedekleyerek. Sistem geri yüklendi fakat artık ekran kartım yoktu. Görüntüler hareket ederken sürekli takılıuyor bir orda biş burdagörünüyordu. Sistem geriyüklemeyi geri aldım fakat değişmei.

Son çare ekran kartını söküp taktım driverları 10larca kez farklı sürümlerde yüklemeye çalıştım. ATI yükleyecek gibi duruyor fakat o zamanda ekran bağdaştırıcı ATI yı algılamıyor.

Nvidia ayrı bir dünya gerekli dosya veya cihaza erişememkle ilgili bi hata veriyor inglizcesini tam hatırlamıyorum. Formatın yardımı dokunurmu yoksa benim ekran kartına el fatiha mı.

Bir format at.Daha sonra en sağlam driver kur en güncen olanı.Format atmadan düzeltmek istiyorsan ekran kartı kalıntılarını bul ve hepsini sil.Program Ekla kaldırdan ve klasörden komple sil.Daha sonra en güncel driver indirip kur.Buda olmazsa ilk yazdığım gibi format at.
Sorun büyük ihtimal düzelecektir.AVG dosyaları silmesiyle ekran kartı yanmaz :) Sildiyse de bir sebebi vardır.Benim bile sistem dosyalarımı kaç kere sildi.Virüs bulduğunda ne pahasına olursa olsun affetmiyor.

Son düzenleme:
Ekran karti driverinin bazi dosyalari hasar gordugu icin driver yuklesende tam kaldirip tekrar kurmadiktan sonra sorunun cozulmez. Eger sistem dosyalarinin zarar gormesi yuzunden oldugundan eminsen tek cozum format. !

Merhaba Birde Şunu Deneyin . Bilgisayarıma sağ Tıkla > Yönet > Açılan Pencereden Aygıt Yöneticisi > Açılan Yan Pencereden Görüntü Bağdaştırıcılarına Tıklayıp Yukarıdaki Sekme Bölümünde Donanım Değişiklerini Taraya Basarsanız Ve Sonra Ati Driverini Silip Temizden Tekrar İndirip Kurunuz .
Eğer Olmazsa Format Atıp Tekrar Yükleyin. İyi Forumlar.

Çok saolun çoğunu denedim format dışında ama şu driverı silmeyi biraz baştan savma yapmıştım onu halletmeye çalışayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri