OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Emek Server Diye Geldik Yetkililer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan joker1496
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 287

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yetkililer sadece sizi muhatap alarak bir şeyler anlatmak istiyorum ve mantıklı bir açıklama bekliyorum. Biz buraya emek server diye bu sefer market gelmeyecek diye zamanımızı yatırdık. Nesne market geldi tamam kabul ederim bir nebze de olsa... Nasıl kabul ederim sunucunun paraya ihtiyacı vardır böyle bir şey yapar var bu ankaları vs satışa çıkartır. Ama bu nesne markette satılan eşyalar ticarete konulmamalı. Adamlar almış alabildiği kadar kuş ayı Allah ne verdiyse tanesini 4-5t den satıyor oyun içinde. Bu işin emeği adaleti nerede? Ben 2 saat uğraşıp 1t kasıcam adam 15 TL verip 20-30t para kazanacak. Bunun editten hiçbir farkı yok. Ya getirin edit onları da alsınlar biz oyunu bırakalım yada bu işe bir çare bulun. Sürgünde 75 itemi düşmez deli gibi dönüştürme itemleri düşer bir ton hataya sesimizi çıkartmadık emek verdiniz sizlerde oynayalım, eğlenelim dedik ama artık hataya değil kasıta girer. Sırf ilerde 75 silahı satmak için sürgüne bu dropları eklemediğinizi düşünmeye başladım. Mantıklı bir açıklama gelirse ne mutlu... Yoksa bu oyunda ömrüm çok fazla olmayacak. Gerekli düzeltmenin yapılmasını istiyorum. Karşıt düşünen fikrini, yanımda olan desteğini esirgemesin. İyi forumlar, kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri