- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@trotzig
Oyundaki banlanan nickin sanırım 'Leo' sabahtan beridir konu açıyorsun. Lütfen bu çocuğun banını açmayın zaten ben aile değerlerine küfürden sınırsız ban talep etmiştim sanırım gerçekleştirildi kanıtıda hela elimde alın bakın aile değerlerine hakaret ediyor 3 gün ban yiyip kurtulmaması lazım adaletli olalım lütfen. Ha birde diğer konuda söylemişsin bana 1 2 sövdü diye at bakayim ss mi sövmüşmüyüm bakalım ha ? bide hafif sövmüşmüş !
Not:Videoyu buraya paylaşmak istemezdim fakat beni mecbur bıraktı bugünki tavrıyla. Herkesden bu konuda özür dilerim.
Oyundaki banlanan nickin sanırım 'Leo' sabahtan beridir konu açıyorsun. Lütfen bu çocuğun banını açmayın zaten ben aile değerlerine küfürden sınırsız ban talep etmiştim sanırım gerçekleştirildi kanıtıda hela elimde alın bakın aile değerlerine hakaret ediyor 3 gün ban yiyip kurtulmaması lazım adaletli olalım lütfen. Ha birde diğer konuda söylemişsin bana 1 2 sövdü diye at bakayim ss mi sövmüşmüyüm bakalım ha ? bide hafif sövmüşmüş !

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:Videoyu buraya paylaşmak istemezdim fakat beni mecbur bıraktı bugünki tavrıyla. Herkesden bu konuda özür dilerim.
Son düzenleme:
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 233
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gereksiz konular açmayınız lütfen.
@dragonmetin2 ;
@dragonmetin2 ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...