Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Harici Harddiskle İlgili Sorunum Var Öncelikle Ben Harddiskimi Böldüm C - D gibi D' ye dosya atabiliyorsun Ama C' ye Dosya Atamıyorsun Yani ilk Hızlı Atıyo Sonra Yavaşlıyo Sonra takılıyo Kalıyo Yarıda Kesiyo Sorun Nedendir Yardım Edin Çok Sinir Bozucu Bir Sorun Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar Harici Harddiskle İlgili Sorunum Var Öncelikle Ben Harddiskimi Böldüm C - D gibi D' ye dosya atabiliyorsun Ama C' ye Dosya Atamıyorsun Yani ilk Hızlı Atıyo Sonra Yavaşlıyo Sonra takılıyo Kalıyo Yarıda Kesiyo Sorun Nedendir Yardım Edin Çok Sinir Bozucu Bir Sorun Şimdiden Teşekkürler.
BİOS ayarlarına baştan baktır.
BİOS ayarlarına baştan baktır.
Ofisteki Bütün Bilgisayarlarda Öyle Evimdeki Bilgisayardada Aynı Durum
Sanmıyorum Biostan Olcağını@lime1252; Bad sector var mı bir tarat.Gerekli programı Google'da aratabilirsin
Merhaba Bir Program Yükledim Adı Windows Surface Scanner Ver 2.0 Tarattım İlkte Sorun Yoktu 4 Dakka Sonra Errors Sayısı Yükselmeye Başladı Şuan 6 Dakkada 290 Errors var Veri Hatası Yazıyor Yanda ( Döngüsel Artıklık Denetimi ) Yazıyo
Hala Taratıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)