Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

- Özel 2014 Official Emek Server Filesi v1 -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeshTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hala Cevap Vermicekseniz, Gerekli Fotografları Buraya Atıp, Gerek Forum Üzerinden Gerekse Diger Yasal Yoldan Işimi Halledecem, Ödeme Dekont'ları Falan Duruyor, Yani Başka Skype'de Açıksın Senle Konuştugumuz Skype'de Kapalısın, Ne Yapmak Istedigini Anlayamadım?

Hala Cevap Vermicekseniz, Gerekli Fotografları Buraya Atıp, Gerek Forum Üzerinden Gerekse Diger Yasal Yoldan Işimi Halledecem, Ödeme Dekont'ları Falan Duruyor, Yani Başka Skype'de Açıksın Senle Konuştugumuz Skype'de Kapalısın, Ne Yapmak Istedigini Anlayamadım?

Başka konulara bakmaktan kendi işi aksatmışın biraz :)
@KeshTR

Valla Hocam Bu Kişinin Ne Yaptını Anlamadım 2 Gündür Bi Filesi Kurupta Veremedi Halletmeyecekse İşimi Parada İstemiyorum Yapmıycam Desin Yeterli Bizde Gerekli Yerlere Bakalım Beni Sıradan Basit Birisi Görüyor Sanırım.

Son düzenleme:
Valla Hocam Bu Kişinin Ne Yaptını Anlamadım 2 Gündür Bi Filesi Kurupta Veremedi Halletmeyecekse İşimi Parada İstemiyorum Yapmıycam Desin Yeterli Bizde Gerekli Yerlere Bakalım Beni Sıradan Basit Birisi Görüyor Sanırım.

olurmu öyle şey ne olursa olsun hakkını aramak en doğal hakkın eğer cevap gelmezse konuyu yöneticilere bildir ilgilenirler
@KeshTR en azından konuya cevap verme zahmetine girmelisin

Zaten Gerekli Işlemleri Başlatırım Hocam, Hiç Sevmedigim Şeydir Bu Tür Olaylar, Herkez Az Çok Kazanıyor Kimse Kimsenin Kazancına Göz Dikmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri