Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

- Özel 2014 Official Emek Server Filesi v1 -

• Konuyu başlatan KeshTR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 86
  • Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@peacemackers;

Sayın adminim Bu Arkadasın bana Verdiği Hesap Numarasının Kanıtı.

Buda Ödeme Yaptığımın Kanıtı
http://i.hizliresim.com/wzNAz9.png

Kendinde söylüyorsun ödeme bana değil bir başka yere yapılmış :)
Sunuçta Senin Vermiş olduğun bir Hesap Numarasmı Hesap sahibiylede iletişime Geçtim Bu Şahıs Dilerseniz tüm Kimlik bilgilrinide verebilirim ip numarsna kadar . Joygame den joypara almış.

Sunuçta Senin Vermiş olduğun bir Hesap Numarasmı Hesap sahibiylede iletişime Geçtim Bu Şahıs Dilerseniz tüm Kimlik bilgilrinide verebilirim ip numarsna kadar . Joygame den joypara almış.

Niye ben kendi hesabımdan joygamede her ne alınıyorsa almayı bilmiyormuydum? Joygame oyunlarından hiç birini bugüne kadar oynamadım savcılığa vericeğin dilekçeye bunuda eklersen sevinirim. Merak ettiğim birşey var. madem ki elinde bu kadar kanıtın var kaç saattir mahkemeye vericeğim diyene kadar gitte versene? neden 100 kere özel mesaj attın kardeşim filesi teslim ette konuyu kapatalım diye? Maden böyle bir konu açtın adımı kötülemeye kalktın kusura bakmada adımı kirli bırakıp konuyu burda bitiremem bak tekrar söylüyorum sana kanıtların varmış madem ki elinde nasıl yaptın bilmiyorum bunları savcılığa bildir ne sen uğraş ne ben savcılık gereğini yapsın?

Son düzenleme:
Niye ben kendi hesabımdan joygamede her ne alınıyorsa almayı bilmiyormuydum? Joygame oyunlarından hiç birini bugüne kadar oynamadım savcılığa vericeğin dilekçeye bunuda eklersen sevinirim. Merak ettiğim birşey var. madem ki elinde bu kadar kanıtın var kaç saattir mahkemeye vericeğim diyene kadar gitte versene? neden 100 kere özel mesaj attın kardeşim filesi teslim ette konuyu kapatalım diye? Maden böyle bir konu açtın adımı kötülemeye kalktın kusura bakmada adımı kirli bırakıp konuyu burda bitiremem bak tekrar söylüyorum sana kanıtların varmış madem ki elinde nasıl yaptın bilmiyorum bunları savcılığa bildir ne sen uğraş ne ben savcılık gereğini yapsın?
Burada Uğraşmamın Sebebi Senin Gibi Birisin diğer Üyeleri de dolandırmaması için uğrasıyorum. Seni Kötülemiyorum ne Oldugunu Ortaya Cıkarttım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri