emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

- Özel 2014 Official Emek Server Filesi v1 -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeshTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@admin; Sayın Adminim @KeshTR; Ye Ücreti Ödedim. Files ımı Alamadım . Buyurun Kanıtlarım. Arkadasın Bana Verdiği Hesap Numarası Bir Online Oyun satısı Yapan siteye ait. İsteyene Yetkiliye Tüm bilgiler Aktarılacaktır.
Buyrun Benim Kanıtlarım. Dikkatlice Kontrol Etmenizi ve bu Şahısın Forumdan Uzaklasıtırılmasını İstiyorum . Daha Fazla Kişiyi Madur Etmeden.
Resim 1- Ödemenin Onaylandığını Söylüyor.

Resim 2 Sabaha Kadar Daha İşlerinin olduğunu söylüyor.

Resim 3

Resim 4 İşini Hallet Gel Ben Burdayım Diyor

Resim 5 Az Kaldı Diyor.

Resim 6 upload mı edeyim siteyemi atayım diyor.

Resim 7 kuruyrum diyor beğenemezseniz düzenleriz.

Resim 8 özellkleri ekledim diyor. kendine has bi sistm oldugnu söylüyor.

Resim 9 Biraz Bekleteceğim Deyip Skype Den Siliyor.

Resim 10 Şahısın Verdiği Hesap Numarası

Buda Benim Dekontum.
http://i.hizliresim.com/wzNAz9.png

İlgili Adminlerimiz Moderatörlerimiz Bu Konuyla Özel İlgilenmenizi istiyorum.
@peacemackers;
@admin;
@CrazYALkaN;
[/COLOR @YasaK25; @erdemaa;
@asdasdasddj; İlgilerinize
Parasında Değilim Benim Müşterilerim Madur Oldu . Gerekeni Yapılmasını Rica Ederim. Yanlıs Yere Yazdıysam da Bunu düzgün Yerini Belirtirseniz Tasırım. Bu Kişinin Burada Diğer Üyeleri Dolandırmasına İzin Vermeyin Kanıtlarım Burada.
Yasal İşlemide Başlatıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi 24 saat içinde haklı ve gerekli kanıtları sunmaz ise kurallar gereği işlemler yapılacaktır görevliler bu mesajımdan itibaren kontrolde olsun

Merhabalar,
Size bir çok referans verebilirim. Teslimatlarda geçikme oluyor fakat bu arkadaş ödeme yapmadı ve ödeme yaptığını gösterdiği hesaba bir bakarsanız anlarsınız. neden kendı hesabıma değilde geri ödeme yapmayan bir siteye ödeme yaptırayım? Arkadaş madur olduğundan dolayı files tasarımı işinde ki arkadaşlarım ile toplu görüşmeye aldım aralarında böyle bir hataya düşmüş olabilen birisi varsa diye fakat anamıza bacımıza küfür ederek çözüme ulaşmaya kalkıştı. elinde 1 telefon numarası arkadaşın annesini arayıp rahatsızlık veriyor sürekli bir şekilde. Onlarca kişiye kurulum yaptım files sattım bu kişi kadar ahlaksız ve karaktersiz bir insan görmedim ben. En son rodemt2 işini yaptım 2 gün gecikti teslimatı hatta konudada buna dair ufak bir konuşma mevcuttur. Gerekirse satış konumu kapatırım 3-5 kuruş için değil zaman öldürmek birşeylere faydalı olabilmek için bu satış konusunu açtım. Terbiyeden nasibini alamamış insanlara terbiye vermek için değil. Az veya Çok turkmmoda olsun metin2 aleminde olsun tanındım bugüne kadar da böyle ahlaksız bir olayla karşılaşmadım ben.

Madurluğundan dolayı yardımcı olmak isterken aldığımız tepkilerden bir kaçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri