noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

İstege Göre 3D model Yapılır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANT1V1RUS78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar İstege Göre Model Yapabilirim Zaten Turkmmoda Anıtkabir ve bir kaç silah paylaşımı yaptım. bu konularda bilgim ve yeteri derecede deneyimim var kendi meslegim zaten çizim üzerine isteklerinizi makul bi ücretle sizlere tehmin edebilirim.

Ve Ayrıca Skype Den Ekleyip Nasıl Yapıosun Program İsmi Ver Bilmem Ne Diyen Arkadaslara Cevap Olarak Yazıyorum Nasıl Yaptıgımı Ögrenmek
İçin Beni Eklemeyin Benim Meslegim Çizim Siz Bir Programcı Adama Gidip Nası Yazdın Hackshield di Banada Ögret Demediginiz Gibi Banada
Bu Konuda Bi Taleple Gelmeyin. Gelirsenizde Herhangi Bir Şey Gösteremem.

Anitkabir modelim.

ankbr.png

Örnek Olarak yaptıgım kılıç.

vgv1j.png

vgv7p.png

Örnek Olarak yaptıgım Ev Modelim

yev.png

xKaMeR1337x Arkadaşımızın istegi üzerine yaptıgım top modeli

e2j1W0.png

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar İstege Göre Model Yapabilirim Zaten Turkmmoda Anıtkabir ve bir kaç silah paylaşımı yaptım. bu konularda bilgim ve yeteri derecede deneyimim var kendi meslegim zaten çizim üzerine isteklerinizi makul bi ücretle sizlere tehmin edebilirim.

Anitkabir modelim.

ankbr.png

Örnek Olarak yaptıgım kılıç.

vgv1j.png

Ovv Merhabalar hocam skype adresini alabilirmiyim birde bunları hangi programla dizayn ediyorsunuz ?
vgv7p.png

Örnek Olarak yaptıgım Ev Modelim

yev.png

Ovv Merhabalar hocam skype adresini alabilirmiyim birde bunları hangi programla dizayn ediyorsunuz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri